Ny lägenhet?

Vi var och kikade på en lägenhet idag faktiskt. Den ligger väääldigt centralt, och var absolut fräsch. Men.. Jag känner mig lite som en pensionär, men kan man bo FÖR centralt? Usch, jag fick nästan torgskräck.. Visst, bekvämt på många sätt och vis.. Men samtidigt.. Allt oväsen, fulla männskor som går förbi utanför på helgerna.. Jag måste gömma mig i en sopsäck när jag ska gå ut och köpa mjölk, eller snubbla över gapandes fjortisar när man kommer hem från jobbet... Hm. Näääe. Lovan är skeptisk. A gillade den mer men.. It takes two to tango ;)  

Finns det inte en lägenhet som ligger centralt, fast lite avsides, mysigt, rymligt men inte alltför dyrt? Vi kanske helt enkelt ska bo kvar i vår lilla etta tills vi är två gamla russin med mossa på huvudet, för det inte är något annat som duger ;) Jag har ju bott här i över 3 år nu och har blivit lite för hemmastadd och bekväm kanske x)


Annars då? Hade sjuuukt lugnt på jobbet idag. Galet! Trodde inte det var möjligt på AVA en dagtid ;) Lugnaste dagen hittills jag haft sen jag började. Nästa kommer väl igen om 3 år ;) Men tur att det var lugnt för jag hade nästintill koma i morse och kunde inte tänka klart.. Usch för att vara såhär trött.


Imorgon är det Valborg. Vad ska ni göra? Ser inte ut att bli lika härligt väder som det varit de senaste två åren, men vi ska nog till Uppsala ändå. Nu är jag för pensionerad theese days för att röja loss som jag brukat göra innan ;) Så det blir nog lite mera mysa och umgås med några härliga människor, istället!! Är ledig i 2 dagar nu sen blir det jobb igen på söndag..

 

So long gayboys.

Onsdag= Greys.

Vet inte vad jag ska uppdatera om idag mer än att jag känner mig som en zombie.. TRÖTTMA!
Vi åkte direkt och storhandlade efter jobbet idag.. Det är väl sjukt jobbigt det?  Och nu är vi dessutom typ 2000:- spänn fattigare.. Men vi inhandlade en DVD spelare också ;) Det var verkligen på tiden, nu när vi har ny tv, vad har vi gjort? Jo vi har legat i sängen och kollat på film med laptopen x) Medans tv:n har stått och sett snygg ut avslagen ;)
Men nu äger vi en dvd och det finns inte längre några ursäkter ;)  Mer än att sängen är skönare än soffan då, förstås ;)

På tal om den så ska jag krypa ner där nu och vänta på Greys. Och blir det inte Greys ikväll då skjuter jag mig själv! Eller någon på KANAL 5!!


 
Jag behöver lite Greys kärlek nu♥
Visa fler inlägg