Migrän migrän migrän....

Vidriga jävla skit. Lagom tills min mage blivit okej igårkväll, vad händer? Jo det bara small till så hade jag migrän i skallen istället. Och det har hållit i sig HELA NATTEN. Men det är ju som det brukar för dom två grejerna brukar ju komma hand i hand... Suck. Jag hatar det verkligen, känns som man kört in en tegelsten i skallen genom ögat ungefär. Skönt.


Har ju några migräntabletter hemma som är receptfria på apoteket, så tog en sån men det hjälpte inte mycket.. Måste fråga läkaren på jobbet om hon kanske kan skriva recept åt mig på dom där tabletterna som hon hade, vad det nu var..

Är bättre nu men känns som att migränen kan komma tillbaka närsomhelst och lurar runt hörnet.. Så blir inget ansträngande idag, ska lägga ner datorn efter det här. Den är nog det sämsta man kan sitta med! Men nu är jag så himla uttråkad så jag dör. Vad ska man fördriva tiden med? Blir ju hemma från jobbet idag med, känns inte bra men vill inte gå dit igen heller och få en ny attack, då lär ju folk tro man är kocko...

Har jätteont i magen också :( Men ni vet sådär som jag brukar få efteråt, det här kan säkert sitta i en vecka nu.. Så himla dryyyygt jag hatar min mage!!!! Dumma :(
Ska ta mig till apoteket och hämta ut mina nya Omeprazol tabletter för de brukar kunna lindra något efter ett par dagar.


Hittar inte så mycket vettigt om bukmigrän när jag kollar på internet, det handlar mest om att småbarn har det innan de utvecklar vanlig migrän. Blev ju en konstaterad diagnos för bara några år sen så det är ju inte speciellt känt.. Men hittade en intressant artikel om en tjej som hade det, låter nästan som mig! Här kan ni läsa om det.

Nu ska jag försöka hålla mig borta från datorn.....

Hemska måndag...

Ja så bra gick det med den jobbstarten... Fick ett av mina härliga maganfall och chefen blev tvungen att skjutsa hem mig :( Min första sjukdag någonsin! Har aldrig vart hemma från något av mina jobb. Helt sjukt, kändes som en jävla parodi-första dagen efter semestern och då man borde vara på topp.

Kände redan när jag gick till jobbet att magen kändes konstig.. Men tänkte att det nog går över. Kom fram och böt om och sådär.. Sen sa det bara tjoff så hade jag värsta magknipet och började må jätteilla... Försökte tänka på annat och hoppades det skulle gå över, men nej.. Och det var ju såå längesen jag hade ett sånthär anfall sist, över ett halvår sen. Så hoppades in i det sista att jag skulle slippa...

Men det blev bara värre och blev helt kallsvettig, så var bara att gå på toa och sen började jag spy såklart. Och som vanligt blir jag ju alltid svimfärdig så var helt säker på att jag skulle svimma på jobbet, så fick värsta ångesten över det..

Konstaterade i alla fall att jag skulle bli tvungen att åka hem.. Fick ligga inne i personalrummet och spy i en påse där. Jättekul.. Höll på att skämmas ihjäl, USCH så pinsamt att bli sådär på jobbet.. Men vad ska man göra? Och tack och lov har man världens underbaraste jobbarkompisar♥ Tack snälla ni för all hjälp... Ibland är det inte så tokigt att vara omringad av vårdpersonal som vet vad dom håller på med, kan jag säga.

Som tidigare misstänkts om att jag har bukmigrän, så känns det som att misstanken stärks ännu mer nu. Som ni ju vet drack jag ju alkohol i lördags, både rödvin och grogg (dvs sprit). Och det största migränframkallande är ju just alkohol... Än om migränen sitter i magen. Så är ganska säker på att det var det som utlöste det här anfallet den här gången, så får ju egentligen skylla mig själv.. Är ju lätt att vara efterklok, men får helt enkelt acceptera att  jag inte kan dricka drinkar och sånt skit som det är sprit i... 


Hur som helst så kom en av våra läkare in och sa att hon också har en konstig form av migrän och att hon har piller som ska smälta i munnen som hjälpt henne. Har ju provat migränpiller förr men utan större effekt-kräks ju bara upp allt direkt igen. Men jag fick prova ett sånt där piller i alla fall och jag tror faktiskt att det funkade! Vore ju ett under om det fanns något att ta till när jag blir såhär, blir ju fan helt utslagen...
Blev inte bra direkt, men istället för att spy i minst 12 timmar som jag brukar, så lugnade det nu ner sig efter ca 6 timmar istället. Och krampen i magen blev mycket bättre efter ett tag efter jag tagit pillret. Så det kanske funkade??

Hur som helst, kunde inte stå på benen så dom fick skjutsa ner mig i en RULLSTOL till bilen där chefen väntade och var snäll och skjutsade hem mig... Haha, ja man kan ju skratta åt det i efterhand men var ju inte sådär jättekul :) Typ ynkligaste synen i världen, förmodligen.

Tack och lov var A hemma så han bäddade ner mig med 2 täcken och 2 filtar, ändå frös jag och hade sån frossa att jag hackade tänder, trodde nästan jag skulle trilla ur sängen. Nu har jag sovit i flera timmar och mår betydligt bättre. Magen är dock öm så känns som jag blivit misshandlad..


Som sagt, ingen vidare måndag. Var ju typiskt att jag hann till jobbet, men är ju inte så lätt att förutspå dom här anfallen för kommer jämt så plötsligt. Och sen ska man försöka förklara för alla vad som händer och att man har en jätteproblem- mage sen 6 år tillbaka.. Inte så lätt att göra en jävligt lång och dryg historia kort.

Kram från ynkliga mig...

Semestern slut.

Japp, mina vänner. Nu var det slut med det roliga. Idag börjar jobbet igen. Men börjar åtminstone med två kvällar så jag får lite sovmorgon. På ett sätt skulle man ju gärna vilja vara ledig ett tag till, men samtidigt inte. Man degar ju ihop så mycket på semestern och det blir skönt att komma in i vardagen igen med lite rutin. Sen är det inte överdrivet kul att ha semester heller när det ösregnar ute (som nu). Då kan jag lika gärna jobba! Och det blir faktiskt kul att träffa alla på jobbet igen :)

Efter den hårda festen i lördags känner jag mig inte direkt utvilad kan jag säga, haha.. Ni skulle sett vilket vrak jag var igår!! xD

Aja, nu ska jag knata mot jobbet! Hoppas ni får en bra start på veckan!
Visa fler inlägg