Minnesstund.

Vill bara skriva kort att vi är hemma igen efter minnesstunden.. Det var värt dom ca 20 mils resa som det blev ikväll, det var verkligen fint. Helt ofattbart att säga hejdå till en människa som alltid varit så full av liv.
Det har fällts många tårar idag, när man tror att det inte finns fler så dyker det upp några till.

Sist jag var i en kyrka så tog vi examen. Det var fyllt av glädje. Tänk om någon av oss vetat då att J inte skulle leva året ut.. Det går inte att smälta. Ikväll var kyrkan fylld av sorg och förtvivlan.

Kan inte sluta tänka på hans familj och hans fina barn. Och även på min A som förlorat en av sina bästa vänner. Det är fruktansvärt.


Nu ska vi ju åka till fjällen imorgon, vilket känns konstigt just nu.. Men kanske är det bra att få komma iväg också. Tänka på annat. Vi åker i alla fall direkt efter jag jobbat klart imorgon.. Så får väl se om vi hörs något under helgen eller ej....

Vill bara säga gott nytt år i förskott och ta hand om er och varandra så länge.
Och glöm aldrig att uppskatta det ni har.... Livet är så otroligt skört.


#1 - - Helena:

men gud vad hemskt, vad svårt att förstå.vad bra att ni kunde åka dit.Du är bästa bästa stödet nu.massa kramar

#2 - - Angel:

Det är fruktansvärt att så många fina och levnadsglada människor bara försvinner och helt plötsligt bara inte FINNS längre :(



Gott nytt år till dej med, hoppas du får en fin nyårsafton trots sorgen!

#3 - - Linna:

♥♥♥♥

#4 - - jess:

usch..finns inga ord för detta. Unga människor som dör...;( Skickar en stor kram och hoppas att fjällresan kan bli lyckad för er trots det som skett! Stor kram vännen!

#5 - - Matilda Bakar | Fotograferar:

Massor av kramar till dig.