Sista kvallen pa Phi phi

Hej mina vanner!

Hade skrivit och sparat pa USB minne, men tror ni det gick att oppna nu da?? NEEJ! Sa far skriva kort istallet:
Vi har det underbart, latar oss hela dagarna.. Igar motte vi upp Emma & Jonas och hela Emmas familj som ocksa ar med. Vi dumpade karlarna pa en fotbollspub sen blev det SHOPPING for oss tjejer ;) Man blir helt lyrisk for det ar sa billigt och finns sjukt mycket snygga klader och massa annat!! Visar nagra av mina fynd dar nere, men resten far ni se sen.

Imorgon bar det av for oss mot nasta stalle. Det blir Ao nang en natt. Inte lika paradisigt dar kanske, men det ska vara ett schysst stalle anda och riktigt bra shopping. Darifran aker vi vidare sen till ost sidan och koh pangan till veckan. Funderar pa att ta en nattbuss over, vi far se hur vi gor. Emma och Jonas kommer haka med oss dit! Ska bli sa kul!

Massa mys har pa kvallarna, ar betydligt mer liv har med sma myspubar och barer efter stranden, massa eldshower och annat coolt. Forstar varfor folk alskar den har on! Men det kryllar av svenskar har, vart man an vander sig hor man en svensk som babblar. Aldrig blir man av med dom ;)

Nu kommer lite bilder till er! Lovan var duktig och tog en springtur pa stranden :)


solnedgang fran poolen med havsutsikt!


Lovan kor nagra minuters hardpress ;) I bakgrunden ser ni havet som borjar dra sig undan... Jakla fullmane!


Grabbarna vid en fotbollspub!


Lovan med sitt livs forsta bucket ;)


Jag med ny bikini for 65 :- och nya BillaBong shorts for 30:- x)


Min glidare ;)
Favorit lunchen: fried rice chicken. Och jag som inte ens tycker om ris, men det har ar SA GOTT! :D

Nu ska vi ut och ata med Emma & Jonas! Hoppas ni har det bra i snoyran hemma ;) Uppdatera garna om vad som hander???

Kraaaam!!

Phi phi island

Nu har vi anlänt till Phi Phi island, och det var verkligen som jag skrev innan: från ett paradis till ett annat. Sanden är inte lika mjuk här som på Railey, men vattnet är mera kristallklart och mera härligt turkost. Vi valde ett hotell som var den prisklass vi tyckte var okej av det som fanns kvar.. Och förvånade blev vi: det är toklyxigt! Phi phi view point heter det, och det ligger lite på en höjd, men ändå jättenära stranden Lo Dalam. Vi har fantastisk utsikt över hela turkosa havet, jättefin pool, super rena kaklade rum med AC, kyl och tv och allting.. Här kommer vi leva som kungar ;)

När man ligger i plurret går tankarna till Tsunamin och hur den sköljde över hela den här ön. Det är helt galet.. Vad skulle man göra om man låg där själv? Hela ön är i princip uppbyggd pånytt, ALLT blev förstört. Men hotellet vi bor på är en av få ställen som faktiskt klarade tsunamin, eftersom det ligger på höjden och vågen kom från andra sidan ön. Vi bor dessutom ca 200 m från Tsunami evakueringshuset dom byggt nu. Så mamma, du kan vara lugn ;)

Det negativa är att det ju är fullmåne just nu. Tydligen påverkar fullmånen tidvattnet på något vis. Vet inte alls hur det där fungerar MEN redan kl 13 på dagen så åker vattnet ut flera hundra meter! Här är det ju redan normalt super långgrunt, så när vattnet åkt ut ser det helt sjukt ut. Och inte så fräscht att gå igenom flera hundra meter geggig havsbotten för att kunna bada..  (och dessutom en biljard springande krabbor) Vi gick över till andra sidan ön för att kika på den stranden men det var lika där. Men när vattnet är normalt är det så otroligt vackert. Vi har ju pool så vi får väl hålla till där när vattnet bestämmer sig för att dra sig undan.  Vid bad idag har jag inte känt ett enda stick i alla fall, kanske är det inga såna där läskiga kryp i vattnet här?? Vore ju skönt att slippa dom ;) Jess undrade om jag fick som bett efteråt av dom: ja ibland som myggbett och ibland inget alls. Konstigt!!

Jag har tyvärr lyckats bränna mig rejält på ryggen idag.. AJAJ..  Vi har vart så försiktiga, hållt oss i skuggan och smörjt med SPF 30 hela tiden. Samma idag, men vi åkte ju med färjan över och någonstans under den turen måste solen fått tag på min rygg..

Anders börjar väl bli lite brun, själv ser jag som vanligt mest ut som en polkagris xD

Nu ska vi verkligen njuta här tills på måndag då det är dags att bege oss härifrån! Finns DESSUTOM MASSA härlig shopping här.. jösses.. För guds skull, släpp inte Lovan lös för då finns ingen återvändo x)  Men ska försöka hålla mig till Bangkok…….

 

Imorgon kommer Emma & Jonas hit så då ska vi försöka möta upp dom och hela familjen.  Ska bli så roligt!

Tjing tjing så länge!


Sista kvällen på Railey!


Precis anlänt till phi phi...


Lo Dalam stranden
Poolen vid vårt hotell, med havet bakom... <3


Min grek i poolen <3

Vi överlevde berget!

Jag har idag upptäckt en ny skräck: HÖJDSKRÄCK! Fy fasen alltså, idag fruktade jag för mitt liv när vi skulle upp för berget för att ta oss till view point där man kan se över hela ön. Det var så himla brant, och visst det finns ett snöre efter hela vägen att hålla i men.. Hallå?? Dessutom fick jag tvångstankar hela tiden att kasta mig ut xD Det enda jag tänkte på var hur det skulle kännas att krossas mot klipporna nedanför.. Haha. Har inte jättemånga bra bilder, men vi har filmat massa som ni får se när vi kommer hem ;)

Benen var verkligen som gele.. Det var galet högt i alla fall, det framgår nog inte riktigt över bilderna.. BUT WE MADE IT :D Vi lever fortfarande ;) Och visst var utsikten vacker, absolutely...

Annars har vi mest badat och softat idag med i Pranang. Härligt!! Sista dagen där idag, kändes lite vemodigt. Är så gulliga matbåtar som kommer in och säljer saker till oss strand hängare.. Sjukt billigt dessutom. Några favoriter är fried rice chicken, och grillad majs, samt en fruit shake mango till.. Mmmmm :) Så himla goda!!!

Såg ett träd idag med säkert 20 apor i. Coolt va :) Det var riktiga apor den här gånger och inte 20 håriga ben ;)

Något som är drygt är att det är något i vattnet som sticks/biter/bränner när man badar. Vi har inte fått kläm på vad det är? Minimaneter som inte syns? Fiskar? Vattenloppor? Det bränner till rejält iaf,, Och på mig är det hela tiden, Anders är dom bara på ibland, men jag kan få 40 bett på 5 min. AJ! Det går över snabbt tur nog, men drygt ändå.. Någon som vet nåt om de där???
Varken mygg eller andra kryp gillar aldrig Anders, men mig är dom minsann på.. Mina köttiga vita fladdriga lår ser väl aptitliga ut xD

Annars såg vi den fantastiska solnedgången på stranden idag också. Så vackert att det gör ont!

Imorgon bär det av mot Phi Phi och där ska vi möta upp Emma & Jonas. Nu byter vi paradis mot ett annat!!

Lägger upp några bilder:


Pub som en brygga med dynor bara, och havet rakt utanför. Hääärligt :)


Matbåt


En livrädd Lovan med stup bakåt...


Vi framme vid målet... HÖGT!! Man ser hela Railey, både östra och västra stranden.


Älskling lattjar...


Påväg ner igen..Underbar solnedgång...

JIHHAAAAA!!! xD ♥
Visa fler inlägg