Vi överlevde berget!

Jag har idag upptäckt en ny skräck: HÖJDSKRÄCK! Fy fasen alltså, idag fruktade jag för mitt liv när vi skulle upp för berget för att ta oss till view point där man kan se över hela ön. Det var så himla brant, och visst det finns ett snöre efter hela vägen att hålla i men.. Hallå?? Dessutom fick jag tvångstankar hela tiden att kasta mig ut xD Det enda jag tänkte på var hur det skulle kännas att krossas mot klipporna nedanför.. Haha. Har inte jättemånga bra bilder, men vi har filmat massa som ni får se när vi kommer hem ;)

Benen var verkligen som gele.. Det var galet högt i alla fall, det framgår nog inte riktigt över bilderna.. BUT WE MADE IT :D Vi lever fortfarande ;) Och visst var utsikten vacker, absolutely...

Annars har vi mest badat och softat idag med i Pranang. Härligt!! Sista dagen där idag, kändes lite vemodigt. Är så gulliga matbåtar som kommer in och säljer saker till oss strand hängare.. Sjukt billigt dessutom. Några favoriter är fried rice chicken, och grillad majs, samt en fruit shake mango till.. Mmmmm :) Så himla goda!!!

Såg ett träd idag med säkert 20 apor i. Coolt va :) Det var riktiga apor den här gånger och inte 20 håriga ben ;)

Något som är drygt är att det är något i vattnet som sticks/biter/bränner när man badar. Vi har inte fått kläm på vad det är? Minimaneter som inte syns? Fiskar? Vattenloppor? Det bränner till rejält iaf,, Och på mig är det hela tiden, Anders är dom bara på ibland, men jag kan få 40 bett på 5 min. AJ! Det går över snabbt tur nog, men drygt ändå.. Någon som vet nåt om de där???
Varken mygg eller andra kryp gillar aldrig Anders, men mig är dom minsann på.. Mina köttiga vita fladdriga lår ser väl aptitliga ut xD

Annars såg vi den fantastiska solnedgången på stranden idag också. Så vackert att det gör ont!

Imorgon bär det av mot Phi Phi och där ska vi möta upp Emma & Jonas. Nu byter vi paradis mot ett annat!!

Lägger upp några bilder:


Pub som en brygga med dynor bara, och havet rakt utanför. Hääärligt :)


Matbåt


En livrädd Lovan med stup bakåt...


Vi framme vid målet... HÖGT!! Man ser hela Railey, både östra och västra stranden.


Älskling lattjar...


Påväg ner igen..



Underbar solnedgång...





JIHHAAAAA!!! xD ♥
#1 - - jess:

så bra att ni kom både upp och ner välbehållna:)Måste ha varit mäktigt med utsikten!



Drygt med betten du får i vattnet:/ Blir det som myggbett efteråt eller?Har ingen aning om vad det kan vara, maneter brukar man ju se å speciellt om du får så många bett,då borde det vara ett stim...Kanske nån hungrig småfisk som nafsar?? hoppas det är mindre sådana djur på nästa ställe:)



Så kul att få läsa om vad ni har för er!Här har det snöat non stop i 2 dagar nu!!Ingen vår i sikte;) Hoppas ni får det underbart på phi phi och ser redan fram emot nästa uppdatering:)puss&kram

#2 - - Linna:

haha alltså jag kan inte låta bli att le för hur kul det än är att se dessa kort på er <3 så känns det som att alla som varit i thailand tar liknande kort o på just detta ställe eller ett liknande har jag sett kenza o massa.. men såklart roligare att se det med er så inget illa ment. bara log lite när jag så det.



låter som ni har det så kul. jag hade med varit rädd i den höjden - måste vara härligt att uppleva. trist med betten då :( ingen aning vad det kan vara.. söta firrar som vill äta söt lollon kanske ;) i dont blame them!!



tänker på er. PUSS

#3 - - Lina:

hej söt! Skönt att ni klarade er igenom den där bergsturen levande! ;D å det där med att du satt o funderade på att kasta dig över stupet -jag är glad att du lät bli!! :)



hm. Har nog aldrig hört om att man blir biten i vattnet (morsan har ändå varit till thailand ett x antal gånger nu), men vattenoppor eller nåt sånt där är väl det jag skulle gissa på.. I Egypten fanns det små myggor som man inte kunde se o om man inte stängde balkongen på rätt sätt (dvs att du fick inte tända en enda lampa innan du stängde dörren), så blev du biten under natten av små varelser (och eftersom du inte kunde se dom, så kunde du inte jaga dom!).. Så att det skulle finnas nåt smått i vattnet som bits men som du inte kan se, det är ju inte helt omöjligt! :)



Hur som helst. Ta hand om er o njut av nästa paradis! <3 puss och kram!

#4 - - angel o helena:

#5 - - angel o helena:

ååååååååå!va härligt!vi saknar er!:)vi har vart på samma ställe som er fast jag (angel) var i mammas mage, så hon vågade inte klättra upp på berget.:D fast det hade hon nog inte vågat ändå xD

Det värkar super härligt med all värme!Här är det iiiiiiiiis kalt!

Puss o kram!<3

#6 - - angel o helena:

ååååååååå!va härligt!vi saknar er!:)vi har vart på samma ställe som er fast jag (angel) var i mammas mage, så hon vågade inte klättra upp på berget.:D fast det hade hon nog inte vågat ändå xD

Det värkar super härligt med all värme!Här är det iiiiiiiiis kalt!

Puss o kram!<3