Angelica är hemma :D

Chelle (Angelica) is back in town!!! En av mina bästa vänner. Ska bli såå kul att träffa henne igen :) Hon bor numera i Tjeckien för ett år och jobbar. Nu har hon varit borta ett halvår så vi tyckte det var dags för henne att komma hem ;) Hon fyller ju även 25 i samma veva :)

Så ikväll blir det fest med tjejligan!!!!

-Även om inte alla kan vara med så kommer vi få superkul, har ju massor att prata om!!! Här kommer lite nostalgibilder på mig och Chelle genom åren, hehehe2006 var det här.. Väldigt oskyldiga ;)På någon cityfest x) 2007 tror jag?? Oss i ett nötskal ;)Sommar 2006


Cityfest 2008 :D


Förtjusande som alltid....2005?? Här var vi inte gamla i alla fall ;)


Förra sommaren :)


Har saknat dig gumman♥


Ha en bra kväll alla som läser, det ska vi ha :)

Klipp klipp..

Ja nu var det klippt, igen. Tänk att jag alltid ska vara så drastisk?? I alla fall när det kommer till mitt hår.. Jag tröttnar på det och TJOFF säger det bara så har jag klippt av mig skiten. Tur nog blir jag nöjd dom allra flesta gånger, men tyvärr inte denna... Suck.

Jag ville klippa av mig till axellängd, strax ovanför axlarna, och med lugg som jag haft tidigare. Och sen ville jag göra slingor för att ljusa upp det igen- det är fint med det bruna men blond är ju mera JAG. Faktiskt. Och jag har varit brunett i ett halvår nu så det fick räcka ;)

MEN pang sa det bara så har människan klippt av mig håret vid hakan! (det var inte min vanliga frisör för hon hade semester så jag straffas väl för att jag var så våghalsig) Hur får hon det till axellängd?! Och luggen sa hon "vi tar strax nedanför ögonbrynen då" och så klippte hon OVANFÖR. Känner mig lite som en feministisk kommunist flata, eller nåt..  (okej, förlåt för dom fördomarna) Eller ännu värre.. Jag och Gustav Wasa är lika som bär! Tjohooo! För han är ju en härlig förebild, så varför inte!Men ja, det kanske handlar lite om att det är ovant också.. Jag ångrar inte att jag klippte av det långa- det var fruktansvärt risigt och slitet av all färgning.. Och jag var riktigt less på det. Nu blev håret supermjukt, och det är SKÖNT att ha kort förstås. Om jag bara fått haft lite längre! Så nu får jag väl ha uppsatt i några månader tills det växt ut lite ;)
Jag ser på allvar inte klok ut. Men har å andra sidan inte fixat det själv än heller, kanske finns det hopp? Men känns inte så just nu, haha.. Så ni kommer tyvärr inte få se någon bild.. Iaf inte just nu, hehe. Eller jag kan bjuda på någon med uppsatt så får ni iaf se färgen, den blev jag åtminstone nöjd med ;)Lovan innan.... Låååångt hade det hunnit bli! Och visst är det fint MEN jag har nästintill aldrig utsläppt för jag har så svårt att trivas i det.. och i min tråkiga toffs som jag alltid har ser men ju inte skitlattjo ut, faktiskt...

 

 

EFTER...

 

Lovan, lagom munter ;)


..Och med jordens minsta toffs, som en lite harskit! Hehe! Går knappt att sätta upp och inte utan massa hårspännen.. Paniiiik..
Färgen är lite honungsblond, men är svårt att få med bra på bild med blixt och grejer som förstör.
Jaja, mitt hår brukar ju växa fort som attans så jag får väl hoppas det gör det nu med ;) Alla på jobbet har redan tjatat om att få se det utsläppt men.. Jag säger bara.. GLÖM DET ;)Men.. Jag kan väl få en eloge för att jag var MODIG i alla fall?!


Kram från Gustav Wasa.....

Sommarkväll

Efter jobbet igår var jag ner på stan med frugan och kikade på sommarkväll... Sista för i år! Asmycket folk som vanligt. Det var Amy Diamond, Darin och några fler, men vi kom för sent så vi missade det x) Jaja. Vi satt och fikade och babblade och kollade på folk mest. Sen gick vi till Söderhielmska gården och tog en öl. Skön kväll!Lovan
Frugan♥ och jagJapp, vi är oss lika ;)
Hohooo!Men inte att förglömma ;) Dagens KÄK! Bra tips om man vill göra i ordning något LCHF:igt snabbt:Choritzo chili korv, stekt hallomi, kokt blomkål och en klick färskost till :) Mums!


Visa fler inlägg