AVA fest :)

Halloween firades med en AVA-fest :) Vi blev ca 10 tjejer från jobbet som åkte till Skutskär till Annelies hus och hade det trevligt. Hon hade fixat hur mysigt som helst och med massa gott att tugga på! Och sen blev det en hel del vin förstås ;) Kvällen avslutades med att vi pös tillbaka till Gävle och gick ut. Denna gången blev det Harrys, för att för en gångs skull slippa alla småglin på Heartan ;) Harrys var väl okej men lite mycket gamla gubbar istället kanske, frågan är vad som är värst xD Hursomhelst så skakade vi våra lurviga tills vi hade ont i fötterna och hamnade på Donken. En riktig helkväll alltså :D

Här kommer bilderna:


Provade att locka håret men tycks inte gå lika bra som förr.. Lockarna håller väl i ca 5 minuter xD Suck! Fattar inte hur jag gjorde förr när dom höll en hel kväll?På bussen mot Skutskär :)Snygga brudar!!Lina & Jonna


Malin & MonaPartyhumöret på topp ;) Ann & KickiKicki, Sophia och Lovan som gör en blunder ;)Värdinnan Annelie till höger som hade himla fint hemma :)Lovan & Linolajnen x)


Jonna & MalinAnnelie & Ann
Sen kom den farliga tillbringaren fram.......Som hade mycket god effekt ;)Söta Jonna :)Blåbärsläppar ;) Men rödtjut är gott :D


Jag och Kicki i taxinÄr allting med???Japp, Linan är med :DIn i dimman :)Shake what your mama gave ya ;)Hmm.. Missnöjd över musiken eller någon som lagt av en smygis..? ;)Några coola halloween snubbar får avsluta kvällen :)


Blev en riktigt trevlig kväll och kul att umgås lite med dom från jobbet UTAN våra pyamaskläder ;) Tack för det tjejer!!

Thank god..

... IT´S FRIDAY!!!!!


Nu blir det fredagsmys med Emma & Jonas, senare kommer även Tessan, Ann, Henrik och lilla Pixie :) A ska jobba natt, stackaren. (en timme extra utan betalt dessutom lör natt när klockan ställs om, helt sjukt..)
Men vi ska i alla fall kura i soffan, käka pizza och glo på Idol såklart :)Ha det underbart ikväll mina vänner!

Greys maraton

Ska jag köra nu :D Mys!! Är nyduschad, nyäten och uppkrupen i soffan. Härligt! Är galet trött dock, trodde aldrig den här veckan skulle lida mot sitt slut.. Veckan blir så sjukt låååång när man jobbat helgen innan. Och det har verkligen varit galet körigt på AVA nu på senaste. Har fått mer än +4 timmar på flexen (dvs övertid) på bara en vecka.. Kanske inte låter så mycket, men det är det.. Är ju skillnad om man har ett jobb där ingen annan gör "ditt jobb", men som ssk kommer det ju alltid ny personal och tar över när ens pass är slut.. Och när man ändå måste jobba över massa för att få det gå ihop, då har man KÖRIGT.. Men med dom bästaste jobbarkompisarna så löser sig det mesta :)


Var också riktigt duktig idag och sprang 6 km direkt efter jobbet. Trodde aldrig jag skulle orka så trött som jag kände mig när jag kom hem.. Men om man inte sticker ut direkt så blir det inte av. Och gick förvånansvärt bra, sjuk känsla när man känner att man faktiskt hade kunnat springa längre. Inte för att skryta, men det känns faktiskt jävligt bra, hehe ;) Och magen har inte bråkat så mycket nu heller, ingen är gladare än jag över det.


Näää, nu blir det Greys, har 3 avsnitt att ta igen som sagt! Imorgon blir det fredagsmys med tjejerna♥

Kramis
Visa fler inlägg