Fröken fräken

Ja man kan bara titta i mitt nylle så vet man att våren är här PÅ RIKTIGT!


Måste sluta spotta snus i motvind ;) (Ursäkta min galna blick..)Utan blixt.. Haha, smickrande bild x) Men visar ganska tydligt på min fräken invasion ;)
Nu ska jag iväg och jobba kväll, tar lite emot när det är en knallblå himmel ute! Hoppas på finväder i helgen också... Ser fram emot en härlig Valborg i Uppsala... Sitta på en filt i parken med jordgubbar, vin och härligt sällskap.. Det är livskvalité det :)

Kram!

Allt möjligt skit.

Känner att fantasin flödar med överskrifter just nu... Moget ;)

Idag var det slut på friden på jobbet.. Har varit fullt upp hela dagen! Och allt ska ske samtidigt också så helst ska man ha 7 armar! (OCH ben så man tar sig fram jävligt snabbt) Men ska inte klaga, jag gillar lite tempo och nu har det faktiskt varit lugnt på jobbet LÄNGE! Kanske är det vårsolen som gör det, men det har varit lite patienter på hela sjukhuset.. Fast idag var det mera sig likt på avdelningen igen med överbeläggningar..
Har varit en bra dag trots fullt upp, så jag gnäller inte alltid ;)

Efter jobbet blev det träning: skivstång. Första gången jag provade det. Det var jobbigt, förstås. Skönt dock att köra igenom hela kroppen. Kommer nog vara så lagomt skönt imorgon..  Har dock sämst tålamod i världen ibland och hängde väl inte riktigt med på alla övningar hur man skulle göra, så surläppen var ute ett tag ;) Har en tendens att bli irriterad när jag inte hänger med, hehe ;) Men var helt svettig och slut efteråt så så jävla fel ute kan jag inte varit trots allt :D


Dagens seriösa bildserie innan träning...

 

Så blir det när det egofotas... Kan inte hjälpa det. Camera loves me!Nu ska jag invänta bästaste Greys på tv, sen blir det även en ny fravorit som jag måste se: off the map. Så grymt bra! Har ni sett den? 22:00 på kanal 5 onsdagar. Kollar typ aldrig på tv längre (hur mycket tid och ork har man över nu förtiden liksom??) Men onsdagar sitter jag i soffan som ett smäck ;) Dock är 22:00 lite sent men jag brukar spela in (Man har ju inspelningsbar box vettu, flashy flashy), eller som ikväll kan jag vara vaken längre eftersom jag jobbar kväll imorgon och får lite sovmorgon ;)

Snygga läkare som springer runt i djungeln och räddar liv med det som finns tillhands.. kan det bli bättre? :)Såg även denna film igår.. Har sett den förr men hur bra är den inte?? Gringade ihjäl mig den här gången också.. Lägg ihop FLERA toktragiska händelser som du kan föreställa dig i en människas liv, lägg sen till lite passionerad (helst förbjuden) kärlek och Robert Pattinson som bara kan se tilltuffsad & sexig ut som ingen annan... (Trots att han är ganska ful) Voila! Se den om ni inte sett den :)

Visa fler inlägg