Ny vecka igen..

Så var det måndag igen då. Man kan ju tycka att man ska vara utvilad och full av energi nu när jag vart långledig 3 dagar.. Men nja. Jobbar nu 6-dagars vecka igen... Känner mig typ lika motiverad som på bilden ;)
Men det brukar ju flyta på rätt bra när man bara kommit igång...Snart är det februari också.. Nu kan väl våren ta och komma tycker jag. Längtar till mars när vi ska åka till Paris...

Allt för min systerSåg denna igår.. Riktigt bra! Och tragisk.. Alla vet ju att cancer är en vidrig sjukdom, men man tänker ändå någonstans att det händer inte mig... Så den var tänkvärd.

Klassfesten

Vilken lyckad kväll det blev igår! Var såå kul att träffa alla, även om det var en hel del som inte kunde komma.. De får förstås ta revansch nästa gång :)
Vi blev väl ändå ca 18 stycken här igår tror jag?? Så det var fullt hus kan man säga ;)
Bästa bästa underbaraste klassen

Självklart en stor tomhet utan Johan. Huvudpersonen. Men han var där ändå! Inte missade han den tillställningen.. Vi hoppas att han log uppifrån sitt lilla moln! Vi spelade Top Gun-Take my breath away, och kramades för Johan. -En av hans favoriter. Det kom kanske någon liten tår här och var men mestadels var det skratt. Vi skålade för Johan. Spelade självklart Charlotte Perrelli och buggade för Johan ;) Han hade ett väldigt gott öga till Perrelli förstår ni, haha. Vi dansade inte lika bra som han förstås, Johan var kungen av bugg ;)
Vi minns med värme och glädje.. Vi hyllade honom natten lång! :)


Gårdagens värdinna :)


Gårdagens värd!Frugan och Tommyboy


Tre söta flickor: Åsa, Emma, Linda.Söta som sockervadd ;) Susanne och LottaPuss :) Linda & Åsa


Lotta & ThereseStefan & Fredrik var lika laddade som alltid ;)Magnus & Cilla kom förbi också.. Cilla (som också är sjuksköterska för er som inte visste) var ju lite handledare åt några i klassen under sista praktiken.. Bland annat Johan..Emma & RebeckaSystrarna natt och dag ;)Finns det hjärterum finns det stjärterum ;)Lotta, Rebecka & Cillus


Fredrik & frugan... Frugan var tapper och kom trots att hon tidigare på dagen ramlat ur sulkyn på travet och gjort illa sig ordentligt i ryggen.. Min stackars fruga!!Puss♥


Japp, vi hade ett litet dansgolv också ;)Gulliga Åsa!Dom spottade inte direkt i glaset ;)Jag och Susanne :)Djupa diskussioner ;)Frugan och jag slogs om sista ostkroken... Jag vann ;)Lotta fick nöja sig med en citron.. MED skal på ;)
Tequila mästarna ;)


Turturduvorna i taxin :)Jag och min lilla turturduva ;) Gillar att taxi chaffisen också var lika laddad x) 

Därefter härjade vi på Oleary's i några timmar ;)Tack underbara ni för en riktig helkväll♥
Ni är bäst!!!
Visa fler inlägg