Nyklippt!Japp såhär ser jag ut efter en omgång hos Cissi :) Inte så mycket på längden, men lite lugg blev det och sen slingor och även färgning av botten så man slipper se gråhårig ut ;)
Cissi är bäst!


Gillar färgen :)Sen blev det lite annat smått och gott på stan också ;)
Bestämde mig för att prova det omtalade NeuLash.. Som är dyrt men som verkar fungera riktigt bra?? Så nu hoppas jag att det gör det även för mig ;)Lååånga ögonfransar ska man få om man har på detta serum varje dag i en månad, till en början. Sen räcker det med någon gång i veckan. 895:- kostade denna som ska räcka ungefär 6 månader sa dom. Återkommer med utvärdering ;)Vitt puder från Make up store. Har hört att detta ska vara bra.. Jag har ju grymt blank hy och har provat en hel del grejer som inte fungerar särskilt länge.. Inte så kul att se ut som ett jävla smöransikte så nu hoppas jag på denna ;) Den blir alltså INTE vit, utan ingen färg alls. Ska bara matta av. 
Denna massagekräm är svårslagen. Har ju en sjukt ond nacke och skuldror. Eländes elände! Har dragits med en knöl i nacken i snart ett år nu.. Som känns som bråsk, men vet inte om man kan få det i nacken?
Den här värmer skönt i alla fall!Tänk vad mycket man hinner med ändå om man kliver upp kl 08 när man ska jobba kväll ;) Men nu är tiden inne för att dra till jobbet! Men snart är det helg!!

Kramis!

Onsdag!

Har ni haft en bra dag??

Jag har haft fullt upp på jobbet men dagen har varit bra, tycker om att ha fullt upp om det är något stimulerande ;) (Calici räknas inte dit..) Har senaste dagarna faktiskt bara kommit in AVA-patienter på mitt vårdlag så jag är (chockad) nöjd! Observations-patienter, oklara diagnoser och hjärtpatienter! Alla har i princip stått på egna ben och inte på mina! Check!
Hade ett hjärtstopp igen också... Sjukt det där egentligen. Att hjärtat bara kan stanna. Är man på fel ställe då så är det kört, om man har otur. Tack och lov var det någon smart jävel som kom på det här med pacemaker, för de som har hjärtan som får för sig att stanna då & då! In med en sån som backup, och sen är det bara att leva vidare ett tag till :)


Har bokat klipptid tills imorgon också. Bästa Cissi på Studio 8 är alltid flexibel när jag ska klippa mig ;) Är ju inte såndär duktig människa som bokar in tid månader i förväg.. Nää jag kommer på att jag vill klippa mig och då ska det ske NU! Helst igår ;)


Har vart ut på en springtur efter jobbet också.. Kämpar på tappert tycker jag trots att det går tungt! Men nu ska jag mysa loss i soffan resten av kvällen och kolla på bästaste Greys♥ Det kan jag väl vara värd!Laddad löpare? Hmmm.....

Arbetsskor.

Nu är det ju typ bara såna skor med rundad sula som är inne, alla ska vagga fram ;) Själv tycker jag det är skitfult ;) Dessutom blev jag så yr när jag provade... Ska ju fylla en bra funktion sägs det, men jag vet inte.... Om det är något för mig?

Andra alternativet som är inne är "träskor" både i trä och gummi... Men jag kommer nog slå ihjäl mig om jag ska stressa runt i såna på jobbet? Vricka-fötterna-varning??


Däremot har jag foppas nu bara, tycker dom är sköna men skulle behöva nya skor snart då dom har hängt med några år nu.. Problemet med foppas är att man får så GRYMT mycket stötar när man har dom. Det kan man få ändå på sjukhuset för allt är ju så LADDAT där, men foppatofflorna gör det ännu värre.. Man får typ hundra per dag så man börjar bli van ;) Vet inte HUR många gånger jag har fått en stöt så det slagit en lång blå gnista.... Det gör ONT!! Typ varje gång man tar i ett handtag, kran, låser upp ett lås eller slår koden in till läkemedelsrummet ;) Typ ofrivillig elkonvertering.... Men HUR SNYGGA var inte dom här skorna då från Birkenstock?? Dessutom ergonomiska ;) Fick tips från Susannes blogg ;)
Själv är jag mest svag för dom rosa ;) Tror jag måste ha dom faktiskt!! Är ju som gjorda för mig ;) Men är ju inte så jättebilliga, hmm.. Och så måste man ju köpa på internet och då får man inte prova innan.. Hmm.. För är ju väldigt viktigt att dom är sköna! Tänk vad många timmar man spenderar i dom.. Vad tror ni?
Man finner dessa hos Birkis.

Vad har du för skor på jobbet??
Visa fler inlägg