Filmer från Rom!

Här kommer två filmklipp från Rom-resan... Bättre sent än aldrig ;) Har ju LIKSOM haft lite svårt att ladda upp såna här grejer när man har ett internet som lägger av en gång i minuten ;) Men nu jäklar blir ni inte av med mig och mitt nördande!!! xD Åter 100% uppkopplad ;)


Första filmen är från St Pieterskyrkan vid Vatikanstaten :) Så härligt väder trots att det var november!Mamma ser skitilsken ut men hon är egentligen ganska snäll ;) Och lägg inte så stor fokus på våran otroligt intellektuella konversation xDDenna film är från Fontana Di Trevi som är en otroligt vacker plats! Ni får ett litet smakprov även om det inte går att jämföra med verkligheten! Det måste upplevas...

Julskinka :)

Något som är gott på julen är väl ändå julskinkan :D Om den är ordentligt gjord, man äter ju inte vilken som helst..! Men syrran vet i alla fall hur man gör så att den blir riktigt bra... Vi skulle båda jobba natt igår, så därför gick jag över till henne innan jobbet för lite babbel och julfika :)


Mums...Knäckemacka med julskinka, stark senap, och julmust... Kan det bli bättre?? :)Syster Bacill!Perfekt uppladdning för nattjobb om jag får säga det själv ;)

Har aldrig gjort någon egen julskinka men nu blev jag sugen på att prova... Enligt syster är det inte svårt alls, tar bara lite tid. Så kanske ska införskaffa mig en såndär kött termometer! Hm.
Gott som tusan är det att gå och knapra på i alla fall ;)


Hade en riktigt bra och lugn natt inatt som plåster på såren för natten innan. Nu är jag ledig resten av den här veckan och jobbar inte nästa gång förrens måndag kväll. Känns ju helt galet skönt... Till helgen blir det att åka hem till Dalarna och få mysa med familjen lite. Har inte varit hemma sen i somras så alldeles för länge sen :( Tiden räcker fan inte till... Man går med det där ständiga dåliga samvetet för alla vi skulle VILJA hälsa på och träffa.. Men vi hinner bara inte med allt vi skulle önska, så är det. Hur ska vi hinna när vi knappt ens är lediga tillsammans? Många helger går bort till jobb, tyvärr..
Vi får klona oss, vore smidigt ;)

Har hunnit med ett skivstångspass på Friskis så nu är man så lagomt darrig i kroppen! Nu blir det en lugn kväll i soffan...

Later!

Zzzzz... Nattjobb

MYCKET lugnare natt inatt... Skönt. Men man längtar ju desto mer hem till sängen när klockan inte går så fort ;)
Jäsp.. Hoppas ni sover gott där hemma ;) Nu är klockan ca 04 och det är väl ungefär 5 timmar tills jag är hemma i sängen och sover.. Känns som en evighet, men rätt som det är rasslar det väl till här igen och så går tiden FORT tills det är morgon.. Tidiga morgontimman är värst..!

Nu svamlar jag känner jag.. Hej så länge ;)Bjuder på en gammal töntig bild x)
Visa fler inlägg