Ha en bra dag!

Nu kilar jag strax till jobbet och jobbar kväll! Att jag fortfarande är utvilad efter resan är beviset när jag fortfarande vaknar runt kl 8:00 på morgonen och är pigg ;) Innan fick jag väl pistolhota mig själv för att kliva upp när klockan var 11 ;) Var fan alltid trött hur mycket jag än sov.. Det är inte så bra när det är så misstänker jag.

Vi har även nya tider på jobbet så vi börjar nu 14:00 när vi jobbar kväll istället för 13:30. Detta gör att jag behöver gå hemifrån 45 min senare, så det ger ganska mycket på så vis.
Det dåliga är att man får ännu mindre sömn, för vi slutar senare istället, så jobbar man dag dagen efter (som man ofta gör) så är det drygt.. Nu slutar vi alltid 22:00 vilket gör att man sällan kommer därifrån före 22 tyvärr.. Innan kunde man sluta 21:30 ganska ofta.. Så hade hellre haft kvar dom gamla tiderna, men man får väl se det positiva i det, att man hinner med mer innan jobbet. Idag har jag tex hunnit städa hela lägenheten!! Känns bra ;)

Ha en riktigt härlig dag gott folk! Känns som våren är här nu ju.. LOVELY!♥

Lediga dagen.

På den lediga dagen ska man ju hinna med ALLT... Men lite har jag väl i alla fall hunnit med! Har piffat till frillan hos frissan, några småärenden på stan och även en spontan lunch med Emma :) Sen hem och fixa med den superroliga tvätten.. Men denna gång tvättade vi alla täcken, kuddar, madrass-skydd, filtar.. Både jag och Anders har märkt att vi måste vara känsliga för kvalster.. Det blev ganska påtagligt efter att vi kom hem från Thailand där man bara sover med lakan. Blir alltid astäppt när man ligger i sängen, får kliande och irriterade ögon, får huvudvärk... (Nu är vi iof förkylda, men även annars också alltså) Någon som har något kvalstertips kanske?? Vet att man ska tvätta sängkläder så ofta som möjligt, inte bädda, och försöka vädra dom ofta och så.. Det gör vi redan! Men tvätta täckena har vi med handen på hjärtat inte gjort på lääänge... ;) Inte fan var det helt lätt att få ett duntäcke torrt heller, kan jag berätta!

Nåväl, därefter kom min kollega Malin förbi och hängde med mig några timmar. Mat fick hon också ;)

Och en annan sak! Jag och Anders fick våra ringar idag...! Nu kan man väl säga att vi är luspanka, men lyckliga ;) ♥♥♥


Jag idag, invigde min bolero som jag köpte i Rom i november och hängt i garderoben sen dess!Supermjuk och skön, kashmir!
Köpte även detta som min frissa rekommenderade om man vill få fint hår och naglar och om man vill få det att växa fortare :)


Sådärja, nu var risbusken lite mer finklippt igen! Kämpar ju med att spara ut den där jävla luggen, men det tycks vara ett evighetsprojekt. Det som blir allra slitnast och måste klippas mest i mitt hår är ju luggen! Så känns som jag aldrig kommer få ut den x) Var sjukt nära att klippa av den helt igen men jag ska försöka hålla mig ett tag till nu när jag kämpat ända hit ;)


Nu blir det grymt skönt att krypa ner i en förbaskat REN säng....

Ny vecka, nya tag..

När jag och Annelie jobbar ihop tenderar det alltid att bli kaos ;) (Stackars Lotta som hamnade med den kombinationen!) Kanske är någon högre makt som tycker att vi ska sluta babbla och jobba istället? Men sista natten var i alla fall INTE kul.. Vi sprang som galningar HELA NATTEN. Hade en tvärdålig patient som tog upp all min tid.. AVA blev plötsligt IVA där, intressant. Speciellt med tanke på att vi inte har resurser överhuvudtaget för det, hade behövt klona mig för att hinna med allt jag skulle och hinna med mina 10 andra patienter..

Stapplade hem till sängen sen.. Vaknade upp med dunkande huvudvärk och bihålor som känns som dom ska sprängas och tänder som känns som dom ska trilla ur. En lätt gissning det som kallas vakna på fel sida. SUCK!
Nattjobb är slakt för kroppen ibland kan jag säga.

Jag och hjärtat hade planerat myskväll igår med film osv.. Jo visst serru. Slutade med att han fick tvinga mig att gå och lägga mig klockan 21 för jag var gnälligare än en hundvalp ;) Han gissade att det var sömn jag behövde och hann fan inte ens landa på kudden förrens jag somnat ;) Vilket klockrent sällskap man är, så blev det med den filmkvällen ;)


Bästa presenten från Qatar för en nattjobbare som måste sova när det är ljust! Den lidande minen ingår ;)Bästa Bacillen kom hit igår och hängde lite, innan jag hann somna ;)Eter 5 veckor i Thailand börjar man komma ikapp ;) Jisses.. Inser att jag måste börja sminka mig igen.. Har inte sminkat mig på 6 veckor nu, min hjärna har fortfarande semester ;)  Men snart skrämmer man väl barn med sin luffsiga uppsyn..


Har fortfarande ont i huvudet så det verkar aldrig gå över. Men är i alla fall lite mer utvilad idag :) Ska iväg och klippa mig nu. Men oroa er inte, jag ska inte freaka out och göra något drastiskt, jag ska bara toppa mig ;) 5 veckor med sol och salta bad har gjort underverk för frisyren, om man gillar burrigt och tuffsigt trollhår... 
Visa fler inlägg