Simma!

Goddagens!
 
Vi hade tänkt oss en heldag på stranden men vädret ville såklart annorlunda ;) Därför har vi varit och handlat lite småsaker till nya lägenheten :) Blir kul att fixa och dona med lite nya prylar, men kan ju inte göra FÖR mycket inköp förrens vi är på plats.
 
Sen var vi till Fjärran Höjder och köpte ett nytt simkort och simmade 50 min. Vi inledde med några tappra simtag  i utomhuspoolen tills det började spöregna och åska, då gick vi in ;) Brrr. Men nu finns det inga ursäkter, nu är det bara att åka dit och plaska ;) Simning är så bra träning och ergonomiskt när man är gravid. Får faktiskt ganska mycket sammandragningar av att promenera nu bara (alltså långt och snabbt) och dessutom ont i höfterna så tror simning är bättre.
 
Vi funderar på att ta tag i och rensa förrådet idag, massa som ska bort innan flytten..Vi har inte så mycket tid på oss nu, för om en vecka sticker Anders till Norge och det är oklart hur länge han blir borta.. Men han är ju min högra hand så vet inte hur mycket det blir gjort när han är borta ;)