Studenttider...

Den här tiden på året blir jag alltid så nostalgisk, när det är dags för årets studenter att kasta mössorna och de går på bal osv... Jag minns det så himla bra, ändå har det gått 8 år sen jag gick ut?!? Hur i hela fridens namn gick det till? Hjälp, blir nästan rädd att jag ska vakna imorgon och plötsligt vara 50 bast ;) Ve och fasa ;) Haha, näerå, inget ont med att vara 50, men man vill ju gärna hinna med lite saker innan man är där..!
Nästa år är det dags för min lillasyster att ta studenten. HERREGUD! Min LILLA lillasyster? Som nyss gick i lågstadiet? Näheejdu, de är bara knas alltihop!

Hur som helst så var det i alla fal en stor dag det där!


Ja såhär såg det ut på min tid ;) Året var 2004. Vi var äntligen VUXNA tyckte vi! Ja jävlar.. Vad fel man hade ;)
Jag var då en riktig fjortis några år till efter det där, om jag inte minns helt fel ;D..Och såhär tjusiga var vi på balen.. Känner ni igen mig? ;) Ja ni får ursäkta att bilden är lite skev, då på stenåldern fanns det inga digitalkameror vet ni ;)Tjejligan♥ Tänk att vi håller ihop än :D Man blir då fan aldrig av med dom ;) hehehe....

Natten på jobbet var riktigt lugn, så är lite orolig att det blir kaos nu sista natten.. Men huvudet känns ganska bra i alla fall, tack och lov. Har tvingat A att knåda min nacke så hårt att jag fått blåmärken. Hehe. Effektivt ;)

Imorgon blir det sommarfest med jobbet i Utvalnäs (vid havet). Ska bli riktigt trevligt :) Synd att det ska bli pissväder bara, men vi får väl dansa regndansen :D
Nu ska jag ladda för natt nummer 3, sen är jag ledig helgen! Hurra!

Nattjobb igen..

Dålig uppslutning här igen.. Kör på nattjobb 2 av 3 nu.. För övrigt har mina migränanfall inte varit så snäll mot mig nu några dagar, så förutom att palla med jobbet så gör jag inte så mycket mer för tillfället. Så om någon vill komma med släggan och hugga av mig skallen så är det helt okej..... Make it quick xDHörs när jag är lite roligare ;) Sov gott ni som kan!

Tycker synd om mig själv...

Ja helt sjukt att Loreen gick och vann, fan vad grymt. Tänk att för EN GÅNG SKULL få säga: rätt låt vann!! Haha.

Nåja, jag har inte varit så aktiv här under helgen.. Hade värsta migränanfallet igår igen så jag har ju haft roligare söndagar :( Solen strålade ute och var helt fantastiskt väder, men jag fick ligga inne med rullgardinen nere och en kall handduk på skallen.. Jippie..

Idag är jag bättre men känns som det kan komma tillbaka så jag ska undvika datorn idag också efter det här. Ska ju jobba 3 nätter nu så då passar det sig INTE med migrän..
Idag är det såklart mulet när man har hela dagen "fri" innan jobbet. Men jag och A tänkte ta oss iväg till badhuset och simma lite.

Hörs!


-Jävligt cool, men lidande ;)
Visa fler inlägg