Nostalgi-leksaker

Åååh.. Var upp till förrådet med en grej och där fastnade jag med att riva i mina gamla kartonger med barnböcker, leksaker och nallar från när jag var liten..Mycket har ju slängts genom åren men endel har sparats!
Så himla kul att kunna återanvända vissa grejer till sina egna barn tycker jag :) Blev sååå himla nostalgisk när jag såg vissa grejer, haha.. Undrar vem som tycker det är roligast, Myran eller mamman? ;)
Kommer ju dröja flera år innan vissa saker kan användas, som böckerna och så.. Men roligt ändå :)
 
Här är några saker---->
 
 
Blir typ 5 år igen när jag ser dom här böckerna, älskade att höra saga när jag var liten♥
 
Var det någon mer än jag som hade dessa små Pixie-böcker?? Älskade dom här!!
 
 
Min gamla klädhängare från när jag var liten.. Ser nästan ny ut :)
 
Dom här tavlorna hade jag i mitt rum...
 
 
..Och dessa :)
 
 
En hel del av mina nallar har jag spart.. Det här var en favorit :)
 
 

Höstpromenad.

Vilket underbart väder! Var tvungen att ta mig ut på en promenad, även om det mer blir att lunka fram ;) Gick en sväng runt ån här så blev nog 3-4 km i alla fall, alltid något även om det inte gick snabbt ;) Gick riktigt bra faktiskt, (trots alla sammandragningar senaste tiden) skönt att kunna RÖRA sig lite, det är verkligen något jag saknar.. Jag blir lite kocko av att sitta isolerad inne! Funderar på att ta mig till badhuset imorgon för att simma.. Var en månad sen jag var där nu men jag hoppas att det fortfarande ska funka bra! Musklerna börjar ju kännas helt förtvinade ;)

Nu känns det dock rejält i ljumskarna så nu blir det lite vila och fruktstund i soffan :)

Söndags brunch..

Älskar att sitta och äta frukost lääänge och läsa tidningen i lugn och ro.. En kopp fil med müsli, leverpastej smörgås, plommonjuicie, och en c-vitamin brus ;)

Jag undrar förresten när min kropp (som alla andra gravida pratar om) ska ställa in sig mer och mer på det här med att vakna tidigt? xD Jag är fortfarande en riktig sömntuta och sover till 9-10 tiden utan minsta problem, hehe.. Sen när jag väl vaknar ligger jag gärna och kurar en stund innan jag ens funderar på att gå upp, läser tex bloggar under täcket.. Hehe.

Hm, undrar om man ska passa på att njuta av sömnen nu eller om man borde bli orolig? ;)

Visa fler inlägg