Valborg

Usch vad är det här för ruggväder?! På Valborg som man så många gånger suttit i klänning, ballerinaskor och solbrillor på en filt i solen (och druckit vin) och fått massa fräknar.... Känns avlägset idag, brr! Men vi ska åtminstone hålla traditionen att fira i Uppsala även om det inte riktigt blir som vanligt ;) Vi firar istället hemma hos vänner med lite grill och mys med barnen. Inomhus som det ser ut nu ;)

Tur vi har den här lilla klimpen att värma oss på ❤

Lite shopping..

.. Åt pappan i familjen, har vi ägnat oss åt idag på fm. Han måste ju pysslas om lite ibland han med :) Men vi måste nog inse att det är dags för sittvagnen på heltid snart för våran lillskrutt! Vi tänkte att det var perfekt för honom att sova en stund när vi strosade runt.. (I liggvagnen) Men det tyckte minsann inte han. Tvärmissnöjd över att ligga i den tråkiga vagnen!! Så det var bara att kånka runt på 9-kilos gossen på stan och se glad ut ;) Tur nog så orkar han inte så länge ;)

Samlad trupp igen :)

Nu har pappan i familjen rännt färdigt för den här gången och kommit hem igen han med. Det är förstås som allra bäst när båda mina älsklingar är hemma!! <3

Men helgen har varit bra ändå, Ivar har repat sig från vaccineringen och är sitt nöjda jag igen, som dessutom sover helt ok på nätterna. Iaf om man jämför med en gång i timmen uppvakningar..

Nu får vi se vad vi ska hitta på resten av den här dagen! Börjar bli sugen på att göra vårfint på balkongen :)

Visa fler inlägg