Resfeber...

... Är det i det här hemmet, ordagrant. Väldans massa snorande men jag hoppas (!!) att mina två snubbar ska vara lite piggare tills imorgon! Medans dom har försökt kurera sig idag har jag yrat runt som en galning och försökt få ordning på packning och allt man MÅSTE ha med sig när man reser med barn (vad har jag glömt??) tvättat, lagat mat och plockat ihop här hemma.. Kaoset är nu centrerat till Ivars rum! 😆 Vi åker imorgon efter lunch så hoppas vi fått någon ordning på allt då ;) Pass, nässpray och Alvedon känns viktigast i nuläget ;)

Det ska finnas Wifi på hotellet men hur bra det är vet jag inte, så några täta uppdateringar utlovar jag INTE. Mest kommer jag nog uppdatera Instagram som är tusen gånger lättare än bloggen. Lovelylovan heter jag där med :)

Det är alltså en vecka på Cypern som gäller för dom som missat det ;)


Hörs!!!

Me & I-träff

Var jag på igår.. Åh vad mycket fint.. Varning för ruinering ;) Dom levererade som vanligt och bästa värdinnan Hanna levererade godaste morotskakan dessutom ;)

Nu är jag en smula fattigare men mycket nöjd! Längtar efter mitt klädpaket ;) Vad snygg denna kille kommer bli, eller snyggare heter det förresten ;)

Tyvärr har Ivar och pappan i familjen blivit förkylda, så sömnen inatt var minimal. Pappan har iaf jobbat sitt sista nattpass nu och härmed kommer han vara hemmapappa på heltid ;)
Drygt med förkylning inför resan dock, vi åker på fredag och har tusen saker att fixa innan dess! Stress!

Men nu ska jag strunta i all stress för en stund och åka och träffa en liten prinsessa som föddes i måndags. Fasters lilla tjej!! ❤

Hej så länge!

Visa fler inlägg