Protein-mellis!

Medans jag och Ivar sov middag, fick min egna lilla husfru (dvs Anders) ett ryck och bakade.. Han provade att göra lite proteinkakor som ska vara perfekta som mellanmål eller att ta efter träning. Ena är typ gjord på kakao, kvarg, mandlar och banan bland annat.. De andra är gjorda på massa olika bär, mandel, havregryn och sesamfrön. Vet inte exakt hur han gjorde men blev faktiskt jäkligt gott så det blir fler gånger!

Är lite sugen på att ändra om kosten lite.. Dra ner på kolhydrater framförallt. Börjar nog bli dags att avsluta vår matkasse från Citygross iaf. Det har varit bra på många sätt men börjar bli lite sam-samma nu.. De kör ju otroligt mycket potatis, ris och pasta, och jag kan gärna äta en god sallad till ibland istället.

#1 - - Lina L:

Åh, titta där!! Så himla gött när man har en hustomte hemma som styr upp bakning! ;) Jag borde också skära ner på det där med kolhydrater.. Håller med dig om att ibland kan det cara lika gott med bara en sallad till -det är dock så himla lätt att fastna vid pastan/ris/ poratisen eftersom det är så lätt att göra .. :/

#2 - - Sundare nu!:

Låter gott! Får man hyra din fru, eller har han hemkörning? :)