Mjölkprovokation.

Så var det dags att prova lite mjölkprodukter igen för barnet, som nu varit symptomfri i 3 månader. Dag 1-2 fick vi bara ha lite smör på mackan och steka maten i smör.. Idag är det dag 3 och vi fick göra ovanstående plus ha i en matsked mjölkbaserad välling/gröt i frukosten och kvällsmålet. Det har vi gjort så nu är det bara att hålla tummarna!! (Sen trappar man upp mer och mer för varje dag) Än så länge har vi inte märkt några symptom alls, och innan blev det ju panikskrik redan samma dag när han fått i sig mjölk.. Hoppas hoppas!

Har vi tur blir det kanske lite tårta till ettårsdagen ;)


Back on track...

Ja den här veckan började ju rätt dåligt då jag åkte på magsjuka i söndags kväll.. Urk! Feber och frossa fick jag också och sen var jag ett med toaletten i typ 12 timmar.. Tjoho. Men vinterkräksjuka var det inte (det åker jag nog på såsmåningom det med ska ni se..) utan är rätt säker på att jag blev matförgiftad. Hoppas att det var det så mina grabbar klarar sig.. 

Nu mår jag bättre igen, om än lite mörbultad. Imorgon ska jag jobba i alla fall. Nu får det verkligen vara slut på sjukor och skit annars får jag snart psykbryt på riktigt!!

👎💀💥😵👿😱😷
Söndag morgon...

Man vet att man är småbarnsförälder när man är i lekparken 07.30 på en söndag morgon och hela stan känns helt öde... Den enda vi mötte var en kissnödig hund+husse. (Ok, oklart om husse också var kissnödig) Vad gör man inte för den lilla spjuvern i familjen som är tokmorgonpigg och som älskar att vara ute oavsett väderlek. 

Men nu mina vänner är klockan snart 09 och nu ska jag krypa ner med lillgosen och sova  förmiddag ;)  Zzzzz....

Den här gungan var en smula läskig tyckte Ivar ;)


Visa fler inlägg