Valborg

Senaste åren har det väl varit lite lugnare vad gäller Valborgsfirande, men jag har ändå (på något konstigt sätt??) alltid lyckats vara ledig och hittat på något kul på valborg i alla fall. Men i år jobbar jag. Har dock lunch just nu och i ren nostalgi gick jag in och tittade på vad jag skrivit på Valborg för flera år sen här på bloggen... Ja herregud. Mycket roligt har man haft på Valborgsfirande i Uppsala i alla fall! Man får väl nästan dra på sig skämsmössan lite som man höll på ;) Nåväl, dagens ungdom är väl inte så mycket bättre förstår jag, tänk att även jag skulle växa upp ;) Haha!
 
Ha en skön valborg nu alla där ute men ta det liiiite lugnt iaf... Jag talar av erfarenhet ;)
 
Puss på er!
 
Två valborgsfirare i myllret i Uppsala för hundra år sen ;) Var väl någon busgrogg i muggen förstår jag...

Halvmarathon!!

Idag har jag sprungit mitt livs första halvmarathon! 21 km! Sjukt nöjd!!!!
Dock så var det ju brutalt jobbigt haha.. Sprang dessutom i Hemlingby för att få så mjukt underlag som möjligt och spara på benen.. Men det är ju så galet mycket backar där!! Sprang först milbanan som består av stock och sten och myr med plank över så man typ lär balansera.. Haha gick inte så fort direkt för man var tvungen att kolla varje steg man tog så man inte snubblade över alla rötter.. Sen blev det ett varv på 6:an och ett på 5:an. Hade massa magknip till och från efter vägen så det var jävligt drygt! Fick stanna och gå några gånger för att det skulle släppa. Men är ändå riktigt nöjd att jag orkade hela vägen :) Benen känns typ nu som om dom ska rasa av från kroppen ;) GALET att det där var HÄLFTEN av en mara.. Klara lika långt till känns just nu som ett skämt, haha! Kan ju i alla fall konstatera efter idag att springa under 5 timmar kan jag glömma! Jag har tränat alldeles för kort tid för att klara det.
Men höfterna som alltid brukar göra ont kändes skapliga idag så det märks att träningen gett lite utdelning ändå :)

Nu ligger jag här med värmedynan på magen och har sjukt ont! Men det var det värt!! ;) 
Hade mina killar med som hejarklack och vätskestation idag också, då orkade jag ännu mer ❤️

Solig lördag!

Helt fantastiskt skönt med vår! Lördagen spenderades med världens finaste Linda och Della! Så himla roligt att träffas eftersom det var sååå länge sen! Det blev både shopping, häng iBoulongern och promenad.Så jäklarns varmt och skönt ute att man kunde gå i t-shirt.. Lovely! ❤️ 

Pappan fick lite egentid igår och fick åka till Hemlingby och springa.. 1,8 mil blev det för honom. Idag (söndag) är det min tur, så får se hur det går! Har dock känt av halsen lite tidigare i veckan, så får väl se hur långt jag orkar!

Dags att dra igång den här dagen!

Ivar mäter Della som börjar växa ikapp ;)

Busarna!

Häng i Boulongern!

Prinsessan Della :)

Hihi, så sööt!! 

Finaste mor och dotter! Så roligt att få en mysdag med er! ❤️

 

Visa fler inlägg