Juljuljuljuuuul igen!Har faktiskt försökt uppdatera här flera dagar men nu krånglar både appen och hemsidan igen så kan inte lägga upp bilder?! Fick upp en bild nu så får väl duga så länge som livstecken ;)

Vi har haft det jättebra i jul även om det också blir intensivt med allt firande :) Vi vuxna är inte helt friska än heller och på Ivar tog det om IGEN så han har nu haft feber flera dagar, lite piggare idag. Det här börjar kännas som ett (jävligt dåligt) skämt.

Men på julafton hade vi Anders familj hos oss i år, himla mysigt!! På kvällen gick vi dessutom till min syster så fick jag även fira lite med dom, det bästa av två världar :) Men vi hade en riktig mysjul med så lite stress det bara var möjligt.

På juldagen jobbade jag hela dagen och var helt slut när jag kom hem så då blev det bara en lugn kväll. Sen på Annandagen var det dags för vår årliga släktmiddag i Dalarna så då bar det av dit. Även det blev en jättebra kväll och roligt att träffa alla! Men dock blir det tidiga kvällar för min del nu, gravid och lika trött som 2-åringen ;) Idag jobbar Anders så han fick åka tillbaka men jag och Ivar är kvar i Dalarna över helgen. Är så sällan man hinner åka hit så helst stannar man ju så länge det är möjligt!

Härligt att det blev vinter till jul, men måste det vara ap-kallt?! Jag är nämligen för tjock för mina vinterkläder och det är ett liiiitet problem när det nu varit typ -15 här i Dalarna.. Vi har inte kunnat vara ute vilket är lite trist.. För mamman fryser ihjäl, bara barnet som tycks ha ordentliga kläder ;) Men om man ska tänka positivt så är det otroligt fint att titta ut genom fönstret iaf ;) 

God fortsättning så länge, får väl försöka komma överens med tekniken senare och se om det går att få upp några bilder!


Lite friskare helg..

Vi börjar sakta men säkert repa oss här hemma, tack och lov.. Anders är tillbaka på jobbet och Ivar är piggelin sen ett bra tag ;) Själv måste jag säga att det här med bihålorna gått otroligt segt, är fortfarande inte bra men bättre iaf. Däremot bet antibiotikat bra på andningen och skiten som satt i bröstet! Hosta och snor kommer man väl få dras med i flera månader till som det känns nu.. 
 
Imorgon ska jag tillbaka till jobbet efter 5 (!) veckor därifrån! Helt galet. Men Rom bygdes inte på en dag så jag får försöka ta en sak i taget.. Vägrar stressa ihjäl mig nu när jag är gravid, en sak har jag nu lärt mig och det är att det inte är värt det. Är ju jul nästa vecka så jag jobbar bara 3 dagar så det är skönt att börja med lite mjukstart efter det här, blir fortfarande väldigt trött av minsta lilla. Är ledig julafton men jobbar kvällen innan och sen juldagen, men känns helt ok ändå!
 
I fredags firade vi min mormor som fyllt 80 år med att mamma lagade vrålgod middag hemma hos min bror. Därefter hade hela familjen biljetter till julkonserten med Sanna Nilsen på konserthuset. Tack och lov att jag hade repat mig tillräckligt så jag orkade vara med, var verkligen såå himla bra!! Fick en helt annan bild av henne vilket var kul, hon var både rolig, personlig, jordnära och dessutom jävligt snygg! Och att hon sjunger fantastiskt vet vi ju redan!
 
Ivar klappar "bembis" som han kallar lillebrorsan där inne ;)
 
Julkulan i vecka 29! 
 
Syster och jag!
 
 
 
 I övrigt har helgen varit väldigt lugn.. Bestämde mig för att strunta i julstressen i år, istället har jag försökt kurera mig så mycket som möjligt. Jag och Ivar har hängt på Bibblan eftersom det ligger så nära och barnet måste rastas någonstans dagligen nu när han åter är sitt pigga jag ;) Superbra där på barnavdelningen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fortsatt skön kväll alla som tittar in :)
 

Vi lever.... Knappt ;) Näerå, vi börjar väl se ljuset i tunneln igen men pigga är vi inte. Eller jo, Ivar är äntligen pigg igen! Och efter att ha klättrat på väggarna här hemma, hängt i gardinerna, försökt rymma till grannen osv av uttråkning så fick han idag äntligen gå på dagis en sväng igen.. Och en annan fick lite välförtjänt vila. Det är ju lite annat att vara sjuk när man har barn, som dessutom också är sjukt.. Inte så man kan ligga och vila hela dagarna direkt ;) 
 
Ivar hade 40 graders feber i 5 nätter i rad innan det vände. Skitgrinig har han varit till och från så förmodligen har han väl haft ont i halsen osv precis som vi. Lillskrutt!! <3 Anders klarade sig länge med "bara förkylning" men sen blev även han däckad med hög feber. Själv var jag till läkaren i måndags och fick antibiotika för bihåleinflammation och övre luftvägsinfektion. Hostan har verkligen inte varit någon lek alltså, så himla otäckt att hosta tills man nästan blir blå om läpparna för att man inte kan andas.. Är sjukskriven denna vecka ut, sen hoppas jag verkligen vara på benen igen!! Sjuk i över 2 veckor, fy fan alltså!! Har typ knatat runt i pyamas och fett hår i 2 veckor, man blir ju smått sinnessjuk av att vara inne och stirra på väggarna så länge ;) Har varit ut ett fåtal gånger för att handla och då har man blivit helt slut, har inte orkat någonting!
 
I samband med den här långförkylningen så har jag haft massa sammandragningar och en natt hade jag riktigt ont! Tack och lov gick det över men det är otäckt ändå, man vill inte så gärna att någonting startar i vecka 28..
 
Det dryga är när en hel familj blir sjuk att man smittar ner varann i omgångar så det bara går runt runt! Galet frustrerande. Ivar har ju hunnit vara sjuk i två omgångar redan.. Hoppas nu att vi får hålla oss friska i hundra år efter det här typ...
 
I inlägget nedan bjuder jag på sista bildbomben från resan i alla fall :)
 
Visa fler inlägg