Vi lever..



.. Knappt ;) Näerå, vi börjar väl se ljuset i tunneln igen men pigga är vi inte. Eller jo, Ivar är äntligen pigg igen! Och efter att ha klättrat på väggarna här hemma, hängt i gardinerna, försökt rymma till grannen osv av uttråkning så fick han idag äntligen gå på dagis en sväng igen.. Och en annan fick lite välförtjänt vila. Det är ju lite annat att vara sjuk när man har barn, som dessutom också är sjukt.. Inte så man kan ligga och vila hela dagarna direkt ;) 
 
Ivar hade 40 graders feber i 5 nätter i rad innan det vände. Skitgrinig har han varit till och från så förmodligen har han väl haft ont i halsen osv precis som vi. Lillskrutt!! <3 Anders klarade sig länge med "bara förkylning" men sen blev även han däckad med hög feber. Själv var jag till läkaren i måndags och fick antibiotika för bihåleinflammation och övre luftvägsinfektion. Hostan har verkligen inte varit någon lek alltså, så himla otäckt att hosta tills man nästan blir blå om läpparna för att man inte kan andas.. Är sjukskriven denna vecka ut, sen hoppas jag verkligen vara på benen igen!! Sjuk i över 2 veckor, fy fan alltså!! Har typ knatat runt i pyamas och fett hår i 2 veckor, man blir ju smått sinnessjuk av att vara inne och stirra på väggarna så länge ;) Har varit ut ett fåtal gånger för att handla och då har man blivit helt slut, har inte orkat någonting!
 
I samband med den här långförkylningen så har jag haft massa sammandragningar och en natt hade jag riktigt ont! Tack och lov gick det över men det är otäckt ändå, man vill inte så gärna att någonting startar i vecka 28..
 
Det dryga är när en hel familj blir sjuk att man smittar ner varann i omgångar så det bara går runt runt! Galet frustrerande. Ivar har ju hunnit vara sjuk i två omgångar redan.. Hoppas nu att vi får hålla oss friska i hundra år efter det här typ...
 
I inlägget nedan bjuder jag på sista bildbomben från resan i alla fall :)
 
#1 - - Lotta:

Åh stackars dig och er! Får verkligen hoppas att ni hunnit avverka allt innan bebis kommer och att du hinner återhämta dig! Ses imorgon! Love ❤️