Angels konfirmation!

Vilken härlig dag vi haft! Så skönt att få lite annat att tänka på ett tag också så inte hjärnan svämmar över av bröllopsfix ;) Angel konfirmerades idag i Sthlm och det var verkligen jättefint i kyrkan. Alla konfirmander hade ett litet tacktal och var superduktiga trots att det var inför flera hundra pers i kyrkan! Även vissa sjöng och dansade och var riktigt grymma. Ivar tyckte det hela var så mysigt att han somnade sittandes på bänken ;)
Den lille partyprissen!
 
Ivar med sin "plocklåda" bestående av en salig blandning av förtäring.. Är man en liten matvägrare får man använda fantasin för att få någon bit att slinka ner... Gärna någon av varje sort så man slipper oroa sig för skörbjugg...

Med mina älsklingar!


Kalas ute blev det sen, vi slapp iaf regn och med detta "sommarväder" så glädjs man ju åt det lilla...

Bus med farfarn!

Sjukt gott, vi behövde inte svälta någon längre stund..

Dom tjusiga konfirmanderna! Angel i mitten och hennes kompisar Agnes och Hilda.

Så söta :)


Tack för att vi fick vara med idag ❤️ 

En vecka kvar!

Om prick en vecka är vi precis nygifta och jag är fru Dahlström! Känns helt otroligt :) Fattar inte att dagen som vi planerat för i typ 2 år snart är här ;)

Igår blev vi äntligen färdiga med festhäftena.. Vi har inte gjort speciellt avancerade grejer inuti egentligen, men ändå har det tagit så sjukt lång tid att fixa med! Jag tycker ju sånt där med design är lite kul OM man har god tid på sig.. Tyckte vi började i så god tid men ändå blev det så stressigt på slutet! Bara att skriva ut alla tog 3 timmar!! Haha.. Fatta vad man håller på för EN DAG! Man är ju lite knäpp ;) 
Tyvärr blev det några småfel i texten, men nu får det vara så för kommer aldrig i världen ge mig på att skriva ut dom igen!! Ska väl synas att dom är hemmagjorda ;) 

Igår när vi var klara kände vi oss så sjukt lättade ;) så vi firade med lite pizza och öl! Det är en hel del småpyssel kvar (tex hälften av placeringskorten) men det kommer vi hinna ganska skapligt nu sista veckan när Anders också är ledig. På tisdag åker vi till stugan, så då kör vi både avkoppling och pyssel där sista dagarna innan bröllopet ;) 
Bröllopshåret!

Var hos frissan i flera timmar häromdagen och fixade barret inför bröllopet. Kände för att bli lite blond igen, känns lite ovant med så ljust men blev nöjd :)


Nu är vi påväg till Uppdala för ett stopp där vi förhoppningsvis ska lyckas med att skriva ut festprogrammen.. Hoppas det fungerar nu annars kommer jag slita mitt (nyfriserade) hår!!

Sen bär det vidare till Sthlm i helgen där finaste tjejen ska konfirmeras.

1 vecka kvar till våran stora dag!!

Visa fler inlägg