Vi är tillbaka...

Äntligen är hela den här familjen på banan igen efter en riktigt hemsk helg. Barnet åt sin första riktiga mat igårkväll, magen protesterar på allt han får i sig fortfarande men kanske inte så konstigt när man levt på bara vätska i flera dygn. Tror inte det var någon vanlig magsjuka han hade eftersom han även haft feber i en vecka, rejäl hosta/rosslighet och snorig. Någon sorts influensa kombinerat med magsjuka?!
Tack och lov mår han äntligen bättre och orkar busa och leka igen ❤️ 

Traktor-killen ser rätt nöjd ut ;)

Föräldrarna fick även dom under ett dygn världens illamående, huvudvärk, frossa och var matt och slut.. Men dagen efter var det borta?! Jättekonstigt. Glada är vi att det inte blev någon riktig magsjuka av det.. Kanske var det bara utmattningssymptom efter en jobbig helg utan sömn typ.. xD Eller så var det en konstig släng av något eftersom vi båda fick det samma dag?! Hursomhelst så mår vi alla bättre nu och det är såå skönt!! 

Pappan har hunnit fylla år också, så honom firade vi med att ge honom en cykel i present :) Nu får han och Ivar ut och provcykla framöver, ska bli kul att se vad barnet tycker om det :D

Ett minus med presenten var att han fick skruva ihop den själv ;)

#1 - - Linda:

Va kul för honom att det blev en cykel :)