Tack 2015!

Det har varit ett fantastiskt år och det har bara svischat förbi! Helt galet! 

Vi blev tvåbarnsföräldrar och fick en helt underbar gosse till i familjen! Vi har fått uppleva syskonkärlek mellan barnen! Det finaste jag upplevt någonsin ❤️ 

Vi blev med hus... Det är fortfarande wow känsla! Flyttar aldrig härifrån ;)

Jag blev 30 år! Och fick mina första gråa hårstrån haha..

Har nog aldrig sovit så lite som det här året xD Men jag är så tacksam för det vi har! 2015 kommer vi minnas med mycket glädje :)

Tack till alla som delat det med oss ❤️

Puss och gott nytt!Nattinatti

Godnatt från mig och dom här busarna! Världens bästa grabbar :)

Är bra sugen på att visa er hallen som typ är färdig.. Men ska sätta upp en spegel först som vi köpte på Mio idag. Blev mycket slit trots att den är så liten men vi blev väldigt nöjda!! Så glad jag slipper se den gröna sunkiga spyfula hall vi hade innan ;) Så håll ut, bilder kommer ;)Ebbe har förresten blivit en riktig gosis! När han vaknar på morgonen så ligger han såhär tätt intill nästan en timme och bara myser, gärna kind emot kind också.. Så gosigt så man smälter ❤️ Nästan så man förlåter honom för att han väcker en i ottan ;)

Ebbe 9 månader!

Gud så fort månaderna går!!

Nytt sedan sist...

*Han har blivit snabb som en vessla.. Kollade man bort 2 sekunder så hade han klättrat upp för halva trappen! Detta fick åtminstone fart på föräldrarna att få upp en grind ;)
* Reser sig själv och står utan stöd kortare stunder
* Går med stöd av diverse möblemang som går att dra med sig-känns inte långt borta att han tar sina första steg UTAN möblemang..
* Får tänder hela tiden så orkar typ inte räkna mer..
* Har varit sjuk väldigt mycket senaste tiden, har det inte varit förkylning och snor så har det varit feber, magsjuka eller tänder.. Suck.. 
* Ammar fortfarande på nätterna.. Mamman vill sluta men inte Ebbe...
* Väääldigt aktiv liten gosse ;)
* Han sover redan oftast bara en gång per dag (1-2 timmar) så sömnbehovet verkar inte heller vara så stort xD Det är full fart här hemma mest hela tiden med andra ord....Visa fler inlägg