3-mån besök på BVC!

Om ett par dagar fyller Ebbe 3 hela månader! HELT SJUKT! Älskade lilla plutt... Tiden bara flyger fram! Redan så stor kille som knappt har tid att sova på dagarna nu för att han vill vara med hela tiden! Han sover oftast bara någon kvart här och där, sällan får han ro till någon längre sovning på dagen som han skulle behöva! När kvällen kommer är han HELT SLUT! Då blir han ofta helt övertrött och skrikig för att han inte kommer till ro.. Men när han väl somnar sover han som en klubbad säl i 12 timmar typ. Lägger sig oftast runt kl 19. Dock med ett par uppvak för käk och sen somnar han om direkt igen. Stora delar av natten sover han i sin säng, men vissa nätter ska det snuttas konstant. Napp är han inte ett dugg intresserad av... Men snuttandet hänger oftast ihop med att magen är knorrig! När magen är bra så sover han bra! Det går lite i perioder.

Han vill vara med och sitta eller stå i famnen helst hela tiden på dagarna. Får han det så är han sjukt nöjd, skrattar och myser! Men man får ju inte så mycket gjort ;) Han börjar tycka att storebrorsan är ganska rolig nu också ;) Så det får ju Ivar att spexa loss ännu mer ;) Ligga i vagnen verkar förknippat med tortyr, den har han ogillat sen dag 1.. Funderar starkt på att byta till sittdelen snart eftersom han var sjukt nöjd när han provade Ivars. Bugaboon är ju så bra på Donkeyn (Sittdelen på syskonvagnen) eftersom man kan vicka den så han sitter halvliggandes som i en liten skål och ser lite!

Idag har vi varit på 3-månaders kontroll på BVC. 7,7 kg tung och 67,5 cm lång! Guldklimpen ❤️ Sen var det dags för hans första vaccin, en spruta i vardera lår. Oj så han skrek... Skär ju i hjärtat på en. Nu på kvällen har han även nu varit väldigt ledsen, verkar ha ont i låren! Nu har han fått sin livs första Alvedon och äntligen somnat till i min famn.. Lilla skatt. Blir intressant att se hur vår midsommar blir imorgon!! Ivar har ju reagerat väldigt starkt på typ alla sina vaccineringar, med hög feber och mycket skrik. Verkar ju vara väldigt olika, men vi är beredda ;) 

Så otroligt go den här killen alltså! ❤️