På bättringsvägen..

Ivar har varit mycket piggare idag tack och lov.. Vi har firat denna dag utan hantverkare hemma hos oss med att vara hemma större delen av dagen ;) Till och med Ivar verkade tycka det var skönt för en gångs skull ;) Han har "hjälpt" mig att städa och packa upp lite kartonger i ett försök att återställa ordningen efter 6 veckors inferno här hemma....

En tur till frissan hann vi med också.. HUR snygg blev han inte pöjken?! OMG, flickor (eller pojkar?!) om några år får ni hålla i er ;) 


Ebbe har bara hängt med och varit cool som vanligt ;)Present till mig själv..

Pjuh.. Vilken dag.. (Igen) Den gjorde entré klockan 05 och sen har vi kört hårt. Ivar har haft hög feber och dessutom kräkts ner hela bilen idag.. (Han blir illamående/åksjuk ofta när han har feber) Lägenheten full med hanverkare idag med, kom inte ens ut med vagnen för alla deras saker så fick LYFTA ut ungar och vagn.. Alltså världens cirkus här hemma! För att fördriva tiden har vi väl gått ca 10 mil idag, åtminstone som det känns i fötterna nu!

Nu är köket åtminstone klart och alla hantverkare borta! Barnen sover! Den här dagen är över.. Hurra.. Fan så skönt det ska bli med ett fungerande kök igen och uteblivna "gubbar" här hemma som Ivar kallar hantverkarna... Hehe.

Som en klapp på axeln har jag köpt ett par skor i lite tidig 30 års present till mig själv. Har ju såna problem med fötterna att det inte är mycket jag kan gå i tyvärr, kan bara köpa ordentliga grejer. Men dom här var både ergonomiska och snygga! Tack mig själv ;) Det var jag värd....Kaos i sjukstugan..

I måndags skulle hantverkarna komma och riva och sen återställa vårt kök som ni vet varit vattenskadat. Vi har haft fläkt (åbäke!!) i 5 veckor som nu ska ha torkat upp allt. Så i måndags höll vi oss borta hela dagen så dom skulle få jobba i fred... Men när vi kom hem visade det sig att ingen varit där! Man blir så glad..
På tisdagen kom det heller ingen..

Idag onsdag vaknar vi och Ivar har då fått feber. Han fick bli hemma från dagis alltså.. Ebbe som alltid är världens nöjdaste verkade vaknat på fel sida idag och bara vrålade hela morgonen och ville bli buren konstant. Själv med två skruttiga killar alltså.. Då ringer hyresvärden och talar om att IDAG ska dom komma och riva köket! Great..

Det är KAOS här hemma.. Spisen står i sovrummet och kyl och frys i vardagsrummet.. Golvet i köket har rivits och spacklats så vi kan inte vara där alls.. Vi har varit ute och kämpat i flera timmar men Ivar var så hängig att det slutade med att han bara ville sitta i min famn på en parkbänk. Då fick jag nog och gick hem...

Nu ligger vi i soffan och kollar på kaoset och försöker få i Ivar välling som vägrar äta och dricka så fort han blir sjuk.. 
Ebbe sover i alla fall, pjuh.. Tack och lov för Ipaden..

Vissa dagar alltså....
Visa fler inlägg