Helt slut..

Ebbe har varit missnöjd större delen av dagen, men sen har han skrikit ca hela eftermiddagen och kvällen, till och från.. Tycker så synd om Ivar också när det är såhär, för han tycker det är så jobbigt och är ju själv trött och känslig efter dagis- han orkar typ inte med oljudet.. Så vet han inte hur han ska bete sig riktigt. Försöka vara stor och duktig och trösta/roa brorsan. Ett tag.. Sen försöka hålla sig på avstånd för att slippa höra.. Försöka skrika och gråta lite själv.. Slå brorsan lite så kanske han blir tyst.. Nähä det funkade inte heller. Överrösta honom då? Kaos. Självklart jobbar Anders kväll JUST idag också. Yaay..

Vet inte vad det är med Ebbe riktigt. Flera tänder kanske, han petar sig i munnen hela tiden och har bitit mig flera gånger idag, det brukar han inte göra. (Eller jo, i tutten hehe)

Med ett försök att fördriva tiden fixade vi i ordning halloween pumpan idag också. Ny utmaning, att göra det under tidspress med ilsket vrålande bebis xD
Blev ju ganska bra trots allt...


Nu sover båda, vi lyckades hålla ut till kl 19 men det var med nöd och näppe ;) Båda slocknade på en minut typ. Nu ska jag sätta mig och stirra i mörkret och njuta av tystnaden, haha..

I lekparken, var bara den här grinollen som fastnade på bild- den stora var upptagen med att laga sandköttbullar.