Eller en icke- ätare till...?

Ja man ska ju verkligen inte ropa hej för tidigt.. Ebbe som glatt smaskade i sig allt vi erbjöd honom i början, har nu kommit på att det här med käk var överskattat. Tutte är grejen! High five!

Suck.. Flaska tar han inte alls, den tuggar han bara på en stund tills han tröttnar och blir förbannad. Vad försöker du lura i mig för skit morsan? Gröt vill han inte heller ha, men vi försöker fortfarande dagligen så snart har vi sköljt ut ett helt paket i vasken ;)

Det enda han tar emot litegrann av är några riskorn och även banan. Ja det lär väl ändra sig sen, men man har ju brorsan hans i bakhuvudet och det tog ca 3 månader innan han tog emot ett skvatt frivilligt.. Och nu är han snart 3 år och vi kämpar fortfarande ;)

Grejen är att jag ska åka bort ett dygn och blir alltså borta över natten när Ebbe är drygt 7 månader.. Ungefär om en månad alltså.. Börjar känna mig liiite stressad faktiskt, ungen kan ju inte vara utan käk!! Och med tanke på hur mycket han vill snutta på nätterna så blir det ju säkerligen en intressant natt för pappan när jag är borta ;) Försöker han ta Ebbe på natten nu så blir han bara skitarg, hehe..



Mammas gosse ;) Han är dock inte så mammig än på dagtid (om man jämför med hans bror) men på natten är det bara mamma som gäller, punkt slut!