Påväg!

Vi fick ordning på packning (tror vi..) tillslut och nu är vi äntligen påväg! Seriöst, är en pärs att packa åt två småttingar och komma ihåg allt.. Ev är jag lite yrkesskadad och har alla möjliga scenarior i huvudet och har därför med ett halvt apotek ;) 

Ska bli riktigt skönt med en veckas semester nu då det varit en tuff tid på jobbet på senaste. Är helt slut! 

Nu en hel veckas häng med världens bästa killar och co ❤️ 

Sleeping beauties i bilen ❤️

Hejdå Sverige och hej Spanien- Barcelona :)

Packa resväskan!

Vi försöker få till packning här hemma vilket inte är helt lätt.. Jobbar ju hela dagarna och när man kommer hem är inte direkt hjärnan pigg och alert ;) Packar lite här och där och hoppas vi lyckas få med oss det mesta! Blir ju lite smått och gott när man ska resa med två småkillar. Dessutom när den ena inte tål mjölkprotein så blir det endel i matväg som man måste ta med, räknar inte med att allt sånt finns lättillgängligt att köpa där nämligen. 

Vi var och handlade lite som behövdes igår när jag var ledig. Försökte sen börja packa med två hjälpredor. Jag packade i och dom ur! Jätteeffektivt, haha!
Fick samtidigt rensat bland deras kläder.. Herregud vad fort det går nu.. Tyckte nyss jag packade undan Ivars kläder i strl 92 men nu plötsligt fick jag ta fram det till Ebbe?! 86 sitter bra på honom men många tröjor i 92 passar redan! Misstänker att lillebror snart växer om storebror.. ;)

Bara 2 jobbdagar kvar nu, sen åker vi lör morgon! Det är runt 20 grader i Barcelona nu. Troligen inte värsta badvädret men definitivt varmare än det här kallhålet! Blir glad bara vi får lite solstrålar på oss och kan vara ute i lättare kläder och strosa omkring. Vi kommer bo i Sitges som ligger en halvtimme från Barca. Vi har hyrt en lägenhet privat via en förmedling på nätet, en stor lägenhet på 3 våningar, uteplats och terrass. Sen är det en pool som de som bor där delar på, om det nu blir aktuellt med nåt bad.. Ligger 5 min promenad från havet. Vill mest bara strosa runt i parker, leka med barnen på stranden, käka glass ;) Så sjukligt god glass i Barca! Höll på att äta ihjäl oss sist vi var där ;) Vi har ju ett gäng barnvakter med oss så lite avkoppling ska vi väl lyckas få till ;)

Ska bli riktigt skönt att komma bort lite! Inte helt lätt att koppla av här hemma när hemmet ständigt ser ut som ett kaos och man bara känner att man måste plocka och städa.. Och när man väl gjort det så är det väl prydligt i ca 30 min xD
Nåväl, det kommer en dag.... ;) 

Bara att hoppas att flyget går bra och att vi slipper massa sjukstuga på resan.. Ivar är råladdad och frågar dagligen när vi ska åka och kolla på lejonen.. Kanske inte det första en vanlig människa tänker på när man nämner Barcelona xD Men vi har nämligen lovat att gå på Barcelonas stora zoo ;) 

Jag och Anders checkade av mycket sevärdheter sist vi var där så vi känner ingen stress över att flänga runt och kolla på allt med två knattar. Vi tar det snarare lite som det kommer :) Barca har något för alla ;)

När vi kommer hem har vi planerat att våren och värmen ska ha kommit! För nu är det då så kallt och ruggigt så det känns som det inte kommer någon vår...

Plockade fram kepsen åt den här killen.. Mäkta stolt över den ;)

Shopping!

Perfekt, nu kan man ut och påta i trädgården ;)

Som sagt, endel att packa när man reser med småbarn.. Själv får man nöja sig med ett par ombyten för att allt ska få plats xD

Visa fler inlägg