Henry 2 veckor

Oj vad fort dagarna går! Henry blir idag 2 veckor- fattar inte vart dom tog vägen!

Alltså han kan eventuellt vara världens nöjdaste bebis. Skäms nästan när jag skriver detta men han sover hela nätterna från första början.. Visst käkar han typ var tredje timme, men det där sköter vi båda halvt i sömnen xD

Han sover mestadels av tiden på dygnet än så länge faktiskt. (Alltså vaknar givetvis och äter, men somnar nästintill direkt) Han är vaken en sväng på morgonen och sen sover han typ hela dagen och slår knappt upp ögonen förrens på kvällen- då har han en till liten vakenperiod och tittar omkring med stora pigga ögon! Oftast efter grabbarna somnat ;) Äntligen lugn och ro ungefär ;)

Men fattar att han blir helt slut- denna ljudvolym som råder hemma hos oss!! KAOS! Men Henry bara sover som en liten gris.. Helt otroligt. (Ebbe illvrålar ju verkligen) Ett tag undrade vi om ungen var döv- men tydligen inget fel på hans hörsel enligt BB-kontrollen.. Jaa, han har helt enkelt vant sig från scratch med oväsendet från tiden inne i magen ;)

Enda gången han skriker är väl vid blöjbyten- hemskt otäckt att bli "kall" om rumpan..! Om man nu kan kalla det för kall i denna värme..! Inte så konstigt att han blir helt slut, vem blir inte det? Hjälp vad kvavt det är hela tiden..

Han har ju fått hänga med som en liten vante sen han föddes, så han blir nog van med det mesta. Inga tecken till några magbekymmer än, men det vet jag med erfarenhet kan komma senare- är bara tacksam för varje dag man får som är såhär enkel, skulle kunna ha 10 bebisar samtidigt om det alltid vore såhär ;) Men kommer andra tider sen hehe..

Vi har desto mer att göra med hans bröder, framförallt den lilla! ;) Så dagarna går I ETT just nu ändå!!

Men med fokus på Henry i detta inlägg så är han hur cool som helst och helt underbar! Amningen bara funkade direkt den med (som jag kämpade med Ivar, sååå jädra skönt när det funkar!!) så börjar väl bli lite rutinerad nu haha!

Både BB och BVC frågar: "har ni några frågor?!" Man bara "nepp.." Har kläm på det mesta nu och det mesta går av bara farten ;) Väldigt skönt.

Våran lilla knopp! ❤️