SPA i Högbo

Har haft det helt underbart! Har aldrig varit på Högbos spa, men ska definitivt åka tillbaka. Så himla fin miljö där och det ligger ju så nära! Varför åka längre?! (Ligger ett par mil från Gävle) Är ju precis allt man vill ha där! Riktigt härligt att få bli ompysslad och prata tjejsnack sent in på natten :) Tack tjejer för att jag fick följa med!! Drog med mig syrran också så nu är även hon introducerad i mammagänget ;)

Vi bodde i små smedstugor, skitmysigt :)


Baloo magen i vecka 33


Alltså maten... 10 poäng!! 

Så gott så vi höll på att äta ihjäl oss allihopa.. Mmmmm.. Farligt med dessertbuffe ;)

Dessa brudar! 👌🏻

Frukostbuffé.. Älskar frukostbuffé.. Hehe.. 
När jag sen kom hem idag igen så spenderades dagen med att göra om våran friggebod till lekstuga! Vi har ju massor med plats till förvaring så denna har nästintill stått tom.. Vi har inte bestämt oss för vad vi ska ha den till.. Kanske gäststuga i framtiden? Fast vi har ju rätt bra med plats för gäster även inne.. Men tills vidare får det bli barnens ställe :) Grabbarna var eld och lågor över vårt lilla projekt i alla fall och mysigt blev det :) Nu blir det nog endel middagsbjudningar där ute! :D
Minns själv min egna lekstuga när jag var liten som min morfar byggt.. Som jag älskade den! Lekte där jämt. Jag och Cilla brukade även sova där ibland- självklart i kombination med spökhistorier så vi inte var så kaxiga sen när det väl blev mörkt ;)

Denna mamman hittade jag i tidningen när jag kom hem idag! Mina killar alltså, dom bästa som finns❤️

Lyxhelg påbörjad!

3-dagars ledig, såå himla skönt och välbehövligt!! Inledde helgen med ett långt frisörbesök- var så himla längesen! Få en riktig genomgång av håret med färg, slingor och klippning, man känner sig verkligen som ny efteråt :) 

Före..


Efter! 

Imorgon drar jag på SPA med mammabehandling, relaxbad, massor av god mat, fint sällskap och hotellsäng! Ska bli helt fantastiskt! Dröjer väl typ ett år innan man kommer ut på något nästa gång så jag ska njuta ;)

Men nu blir det fredagsmys med världens bästa busar!

❤️❤️❤️

Sista kämpiga tiden

Nu är den här.. Sista kämpiga tiden av graviditeten. Många veckor var det då jag faktiskt fick må riktigt bra. Men nu börjar det bli tungt och krämporna avlöser varandra. Så nu får veckorna gärna gå fort till juli....

*Halsbränna från helvetet
* Sendrag på nätterna- bara jag vänder mig i sängen så kommer det! Så vidrigt när det känns som vaden ska gå av..
* Illamående
* Törst- dricker och dricker men har alltid en känsla av törst ändå (mitt blodsocker ligger bra så är inte diabetes, hade samma problem förra graviditeten)
* Ryggont konstant. Hur jag än går, står, ligger så värker det. 
* Foglossning from hell.. Knakar som en gammal tant, värker i höfter, ljumskar, svanskota (den är värst, usch vad ont det gör) mellan benen, ländryggen.. Ja överallt. Är tortyr att komma upp ur sängen på morgonen när man legat stilla en natt!! Ajajaj...
* Andfåddhet och trötthet.. Flåsar för ingenting. 
* Lågt blodtryck och känslan av att jag kommer svimma är flera gånger per dag
* Svårt att sova pga värk och svimningskänsla av typ alla positioner utom vänster sida.. Men då värker höften istället.. 

Ja ni hör ju.. Förutom det är det underbart att vara gravid ;)
Förvärkarna har åtminstone lugnat sig, man får vara glad för det lilla ;)

Känns som jag varit gravid konstant senaste 10 åren.. Men blir ju 3 graviditeter på mindre än 4 år- så det är ju otroligt egentligen vad kroppen klarar! Sen hur fan jag lyckades springa ett marathon mellan barn 1 & 2, det förblir en gåta.... Haha! Min fundering är: hade jag en psykos?! xD Nästa helg ska jag hylla den här stackars arma kroppen för allt slit genom att gå på spa.. Så VÄRD DET!!

Visa fler inlägg