Sista kämpiga tiden

Nu är den här.. Sista kämpiga tiden av graviditeten. Många veckor var det då jag faktiskt fick må riktigt bra. Men nu börjar det bli tungt och krämporna avlöser varandra. Så nu får veckorna gärna gå fort till juli....

*Halsbränna från helvetet
* Sendrag på nätterna- bara jag vänder mig i sängen så kommer det! Så vidrigt när det känns som vaden ska gå av..
* Illamående
* Törst- dricker och dricker men har alltid en känsla av törst ändå (mitt blodsocker ligger bra så är inte diabetes, hade samma problem förra graviditeten)
* Ryggont konstant. Hur jag än går, står, ligger så värker det. 
* Foglossning from hell.. Knakar som en gammal tant, värker i höfter, ljumskar, svanskota (den är värst, usch vad ont det gör) mellan benen, ländryggen.. Ja överallt. Är tortyr att komma upp ur sängen på morgonen när man legat stilla en natt!! Ajajaj...
* Andfåddhet och trötthet.. Flåsar för ingenting. 
* Lågt blodtryck och känslan av att jag kommer svimma är flera gånger per dag
* Svårt att sova pga värk och svimningskänsla av typ alla positioner utom vänster sida.. Men då värker höften istället.. 

Ja ni hör ju.. Förutom det är det underbart att vara gravid ;)
Förvärkarna har åtminstone lugnat sig, man får vara glad för det lilla ;)

Känns som jag varit gravid konstant senaste 10 åren.. Men blir ju 3 graviditeter på mindre än 4 år- så det är ju otroligt egentligen vad kroppen klarar! Sen hur fan jag lyckades springa ett marathon mellan barn 1 & 2, det förblir en gåta.... Haha! Min fundering är: hade jag en psykos?! xD Nästa helg ska jag hylla den här stackars arma kroppen för allt slit genom att gå på spa.. Så VÄRD DET!!