Jobbstart..

Jahapp.. Där gick gonggongen och Anders drog iväg på nattjobb. Nu är det slut på "friden" och han börjar jobba igen. Hans föräldralediga tid med Ebbe är slut för denna gång och min med Henry tar vid.. Nu är det alltså dags att kirra vardagen för mig själv med 3 barn under 4 bast när han jobbar.

Trebarnschocken har varit ett faktum sen någon vecka. Henry vill inte längre så gärna ligga själv utan bli buren hela tiden. Han trivs i selen men ja, det blir tungt och trixigt ändå när man har en till liten som inte är lika liten men ändå liten, inte ens 1,5 år än.. Han vill också bli buren förstås! Och sitta i knä! Och ramlar och gör illa sig för jämnan.. Och gör sig minsann hörd! Sen den stora som ibland vill vara stor och ibland liten. Som också vill ha sin beskärda del av famnen. Och får man för lite uppmärksamhet så ser man förstås till att göra rackartyg så man blir sedd tillslut ändå ;)

Tuffast är det med Ebbe. Han skolas in på dagis och älskar att vara där, problemet är bara att han vägrar äta där. Inte en enda tugga. Gråter hysteriskt bara när han kommer in i matsalen.. Och utan mat i magen kan man inte sova heller.. Men vi kämpar vidare..

Är mycket för de små när man börjar dagis så han är helt slut, dessutom har han fler tänder på G.. Så det är massa stök på nätterna och massa gråt. Lilla vän! I morse gjorde han morgon kl 05 och sen känns det som han har grinat nästintill hela dagen... Som förälder kan man ju liksom hålla sig för skratt en sån här gång.

Som sagt- jobbstart för både mig och Anders nu då kan man säga ;) Får se om man får sova något alls när nu Anders jobbar nätter och man måste rådda med nattstök och amning själv. Fick välja mellan det eller att han jobbar hela dagen eller kvällen! Då kändes natten som det bästa alternativet, då det dessutom blir färre pass.. Därmed icke sagt att det blir enkelt!!

Jaja, på något sätt ska det väl gå ;)