Dalarna och mer sjukdomar..

I helgen var jag och pojkarna hem till Dalarna, Anders var iväg på grabbhelg på egen hand och jag fick ju också en grabbhelg ;) Först hälsade vi på min minsta lillasyster som inte längre är så liten utan såpass stor att hon nu flyttat hemifrån och även blivit sambo! Tänkte att när dom nu kommit i ordning i sin nya lägenhet var det på tiden att vi kom dit och skapade lite oordning ;)  Så först blev det en roadtrip till Borlänge (där dom bor) och sen vidare till Hedemora (där min pappa bor). Det blev en ganska lång resa med barnen men allt gick bra och guldgossarna skötte sig! Så mysigt att vara ute på äventyr med dom❤️ Oftast sköter dom sig mycket bättre när vi inte är hemma haha 😝 

Men tyvärr blev natten som en jäkla lång mardröm då Ivar blev magsjuk.. 😔 Han blev jättedålig och hade fruktansvärt ont i magen, har aldrig sett honom så! Det var hemskt! Vi var säkert upp på toa 10 gånger den natten, och hans bröder vaknade ju också och var sympatiledsna! Alla skulle följa med på toabesöken också för dom ville minsann inte ligga kvar i sängen själva heller! (Vi sover uppe och toan nere) så bärandes på alla barn upp och ner till toa under natten.. Och så stackars Ivar som var helt förstörd. Det var verkligen katastrof. Vi sov inte på hela natten😱 Kl 06 somnade vi tillslut sen vaknade Ebbe efter en timme och ville gå upp.. Självklart händer en sån här grej när Anders är borta! Det är dessutom tredje gången Ivar blivit magsjuk på 2 veckor! Ingen annan har blivit dålig så han måste fått i sig något som hängt kvar i systemet?! Fy, det var verkligen så synd om honom!! 

Sen hann det inte mer än bli ny vecka så blev alla sjuka igen med feber och snor.. Så barnen har varit hemma från förskolan även denna vecka! Idag gick dom igen och äntligen är alla 3 friska men det är nog snart dags igen.. Anders har dessutom varit hemma med sjuka barn och feber själv. Ingen jättehit. Otroligt nog har vi föräldrar klarat oss hela hösten trots konstanta sjukdomar hos barnen. Det är Henry som får allt och sen smittar han i sin tur ner sina bröder. 

Vi försöker härda ut och ta oss igenom alla dessa jäkla baciller! 🤒 
(null) (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)