Migrän migrän migrän....

Vidriga jävla skit. Lagom tills min mage blivit okej igårkväll, vad händer? Jo det bara small till så hade jag migrän i skallen istället. Och det har hållit i sig HELA NATTEN. Men det är ju som det brukar för dom två grejerna brukar ju komma hand i hand... Suck. Jag hatar det verkligen, känns som man kört in en tegelsten i skallen genom ögat ungefär. Skönt.


Har ju några migräntabletter hemma som är receptfria på apoteket, så tog en sån men det hjälpte inte mycket.. Måste fråga läkaren på jobbet om hon kanske kan skriva recept åt mig på dom där tabletterna som hon hade, vad det nu var..

Är bättre nu men känns som att migränen kan komma tillbaka närsomhelst och lurar runt hörnet.. Så blir inget ansträngande idag, ska lägga ner datorn efter det här. Den är nog det sämsta man kan sitta med! Men nu är jag så himla uttråkad så jag dör. Vad ska man fördriva tiden med? Blir ju hemma från jobbet idag med, känns inte bra men vill inte gå dit igen heller och få en ny attack, då lär ju folk tro man är kocko...

Har jätteont i magen också :( Men ni vet sådär som jag brukar få efteråt, det här kan säkert sitta i en vecka nu.. Så himla dryyyygt jag hatar min mage!!!! Dumma :(
Ska ta mig till apoteket och hämta ut mina nya Omeprazol tabletter för de brukar kunna lindra något efter ett par dagar.


Hittar inte så mycket vettigt om bukmigrän när jag kollar på internet, det handlar mest om att småbarn har det innan de utvecklar vanlig migrän. Blev ju en konstaterad diagnos för bara några år sen så det är ju inte speciellt känt.. Men hittade en intressant artikel om en tjej som hade det, låter nästan som mig! Här kan ni läsa om det.

Nu ska jag försöka hålla mig borta från datorn.....
Visa fler inlägg