Död med bröd

.. Men glad ändå :) Imorse ringde klockan 04.55. Tjohooo man är så pigg vid den tiden!! Min S*tans granne hade dessutom röjjfest hela natten och hade jävligt kul. Dom höll till och med på och tjoade och tjimmade FORTFARANDE när jag klev upp. >:(    <<-----Jävligt sur gubbe. (hur fan orkar dom??)

Med grus i ögonen och håret på ända a la Stig Helmer, pulsade man till jobbet i några dm snö som kommit under natten.

Jobbade ju kväll igår och dag idag, och det är verkligen annat tempo på helgen. Vi är mycket mindre personal, bland annat. På vardagarna blir vi bortskämda med en "inflygare" som skriver in många av patienterna och sköter mycket pappersarbete och småsaker runtomkring. Men på helgerna har vi ingen inflygare, så då är det bara att reda sig själv bäst fan man vill ;)

Ofta kommer dessutom patienter parallellt, dvs man hinner inte skriva ut dom klart förrens nästa ska skrivas in, det får man göra samtidigt. (och då snackar vi kanske 5 som ska ut och 5 nya in SAMTIDIGT)

Men trots allt har det faktiskt gått ganska BRA! Och idag fick jag till och med massa beröm, vilket gjorde mig glad. Det behöver man verkligen höra.. Man känner sig ju totalt vilsen och förvirrad, men min handledare (skrytvarning) sa att han behövde ju inte vara kvar där för jag fixade ju allt på egen hand, och att jag var självständig redan första introveckan. Känns bra :) (tror han ja, hehe)

Så, körigt och rörigt, men ändå hanterbart! So far ;) Och det är riktigt roligt!!!!! Ett viktigt tillägg. Det är ROLIGT!
Alla är snälla. Ja, det finns faktiskt hopp för framtiden om att jag kommer kunna trivas där!?!?


En nöjd nurse-Lovan efter dagen x)


Mitt livsviktiga kladdpapper med dagens arbete. Som sagt: en enda röra ;)


Mitt skåp, flashigt va....................

Imorgon måndag jobbar jag dag, sen är jag ledig tisdag. Men inte slipper man sjukhuset då inte!
Då är det nämligen dags för min röntgen av magen.. :( Huff..

Men nu ska jag bara lägga upp mina värkande fötter på bordet (!) käka vindruvor, och vänta på att A ska komma hem. (han har haft ledig helg så han har vart i Uppsala) Man kanske ska ta ett bad??

Ha en skön kväll! Tjingtjong långkalsong.
Visa fler inlägg