Biokväll

Vi är lite bioberoende, men det är väl bra härligt att gå på bio? Väldigt avkopplande :) Våra vapendragare Emma & Jonas drog med oss ikväll på "Invictus". Den var faktiskt riktigt bra. Trodde jag aldrig när jag fick höra att den handlade om Rugby ;) Men det är ju en Clint Eastwood film- så jag borde fattat att den var bra, han gör ju ruskigt bra filmer tycker jag. Han är cool han, den gamla snubben!Härligt med lite vardagslyx! Imorgon är jag ledig och sen blir det jobb hela helgen.
Ska fasen gå och lägga mig nu, sov typ 3 timmar inatt, max.. Var helt övertrött igårkväll men det GICK INTE att somna.. HATAR när det blir så!!!  Vände och vred mig tusen varv, svettades och blev förbannad på täcket , sen kom jag på att jag var törstig, sen blev ju kissnödig.. ja ni vet.. Klockjäveln går fort när man måste sova och sen vips var den 05 och dags att stiga upp. USCH! Pigg och fräsch får man väl vara i nästa liv.....

Kanske ska prova det där med spikmattan oftare???
Eller köpa en större säng kan ju också vara en tanke ;) Nästa vecka ska det bli av, på allvar. Innan min sambo blir utslängd att sova på balkongen... (vi har en fransk...)
Han sov i godan ro inatt medan jag låg vaken, så hade lust att spöa upp honom.. Stackarn, helt ovetandes ;) Haha..

Jaja, godnatt. Inatt ska jag fan sova. KAPISH???
Visa fler inlägg