Extreme makeover ;)


Dagens Lovan innan extreme makeover..........


Före....


Transforming... Håll i hatten nu!------------------------>TADAAA!

Byebye blondie!!

Nu var jag obstinat och gjorde precis tvärtemot vad ni tyckte ;) Ni ville jag skulle vara blond och blabla.. Och ja, jag trivs i det MEN just nu var jag bara så less. Jag behövde förändring! Och nu blev det förstås lite mörkare än planerat, som vanligt ;) Men det bleks snabbt, så jag tror det blir bra :D Cissi har öga för det där så jag lät henne bestämma ;) Mitt enda krav var: det får förGUDS skull inte bli grönt! (vilket det lätt blir när man går från ljust till mörkt.....) Och det blev det inte heller :)

Så jag känner mig nöjd :) Och bort med allt slitet skit! Nå, vad tycker ni? Ni kan vara ärliga här, i'm a big girl i can handle it ;)

Har vart riktigt "duktig" idag med och fixat massa på stan. Handlat lite "måste ha" prylar om man nu kan kalla det så :P


(Jessie, jag får köpa den dyra mascaran nästa gång, nu var det massa rabatt på H&M så det fick bli en där hehe)


Det duktigaste av allt var nog att jag tog mig till banken och ordnade med att börja pensionsspara. Har tänkt på det lääänge, men inte blivit av. Men nu när jag har jobb tyckte jag att det var dags! Ordnade även med ett gemensamt konto åt mig och A. Blir lättare så med allt som ska inhandlas!
Pensionsspar ni, och sen hur länge? Och hur mycket??

Sen inhandlade jag även något inte-måste ha... Heh... Ovanligt va ;)

En kjol från H&M, love at first sight.. Så indirekt kan man väl säga att jag faktiskt VAR tvungen att ha den?? ;)

Nu blir det myskväll med världens bästa Greys♥ Och sen är det back to work tomorrow! Later!

Visa fler inlägg