BOKTIPS!

Dom här böckerna har jag läst nyligen, och båda var RIKTIGT bra:SMUTS-Katarina Wennstam: handlar om trafficking men främst om torskarna som faktiskt gör det hela möjligt. Utan efterfrågan kan man inte göra några affärer... Och dessutom vilka torskarna är. I det här fallet en helt vanlig familjefar, med det perfekta jobbet, fina huset, underbara barn och gift med sitt livs kärlek.. ÄNDÅ kan han inte låta bli horor som knappt är äldre än hans egen dotter.... Man blir helt galen när man läser den här boken och ifrågasätter ALLT vad män heter.....

Den vita massajens dotter- Corinne Hoffman: Fortsättningen av "den vita massajen" som förmodligen alla läst eller sett filmen. Så himla roligt att få veta vad som hände sen! Helt otroligt vad den kvinnan har åstadkommit egentligen, man blir verkligen faschinerad! Från att gå från inte en enda ägodel och knappt uppehållstillstånd längre i sitt eget "hemland" till att bli framgångsrik och berömd...


LÄS DOM! :)


Håller nu på att grilla ute på ballen... Åååh fan va gott det luktar och apa vad hungrig jag är! Vet inte hur jag ska kunna bärga mig tills det är klart x) SMASKENS!
Så himla härligt att sitta här ute och softa ljumma kvällar.. Love it! Men nu ska det väl bli pissväder i helgen när man är ledig förstås... What else is new??

Var ut och lubbade en sväng idag igen.. Skam den som ger sig, men gick nog lika tungt idag faktiskt, haha. Blev typ illamående för det var så jobbigt, hehe.. Gulp. Men fixade fram en keps så då gick det lättare med solen iaf, pallar inte att ha den i ansiktet när jag springer. När som helst annars men inte då ;)Svettlana at your service...Hoho?Nu är det snart helg och då är det busybusy kan man säga! Inleder med klassåterträff med gamla gymnasieklassen imorgon, ska bli sjukt kul! Tyvärr var det många som inte kunde komma, men ska i alla fall bli roligt att träffa dom som kommer :) 7 år sen studenten nu. Hur i helvete gick det till?? Tycker själv att jag är en ung snärta fortfarande men det är jag kanske ensam om att tycka ;)


Nää nu är det hopp i säng som gäller om man ska orka upp kl 05 imorgon igen då.... Zzzzz....

Visa fler inlägg