Huvudstaden.

Nu är vi hemma igen efter en härlig Sthlmstur! Vi har hållt till på hotell Årsta (dvs hos Anders syster och barnen). Ivar tyckte inte att resan ner var så kul då vi fastnade i bilkö en timme i Sthlm, då vrålade han sig helt genomsvettig. Men han tyckte det var desto roligare när vi kom fram :) Han är ju helt fascinerad av sina stora kusiner och följer dom med beundran i blick ;)
Igår var vi ute HELA dagen i finvädret och bara promenerade runt i Sthlm. Gick typ 1.5 mil sammanlagt under dagen så det kändes i benen sen ;) Är ju så himla fint i Sthlm, älskar att bara strosa omkring där! Såå himla stolt över Ivar som var så nöjd och glad hela dagen, trots att han blev helt slut av alla nya intryck!! Allt gick så bra trots att vi var ute, både med mat, amning, blöjbyten, sovning osv. Himla skönt!! Han tyckte allting var tokspännande! När det blev för mycket så tog han sig en lur i vagnen ;) Första gången vi var ute en hel dag sådär, man blir ju lätt bekväm och vill hålla sig hemma så just därför var det en boost att veta att det gick så bra att ha med våran lillskrutt :) Bara för honom att hänga med ;)

Idag blev det en liten promenad längs vattnet innan det blev hemfärd igen. Ivar sken som en sol bara vi kom in i hissen här hemma, haha. Våran hemmakära lilla kille ;)

Borta bra men hemma bäst :) Nu blir det nattjobb för pappan och själv ska jag sträcka ut mig på soffan..!

Visa fler inlägg