Bröllopsresan ❤️

Idag har vi bokat! Efter att ha funderat fram och tillbaka hur vi skulle göra...
Charter är ju egentligen inte riktigt våran grej.. Och en bröllopsresa ska väl kanske vara en resa på tu man hand till typ Maldiverna?! Men det får vi helt enkelt ta senare i livet, för nu har vi en liten gosse som vi absolut inte har någon lust att åka ifrån! Så han ska med!

Därför blir det ett säkert kort där vi vet vad vi får och vet att det är enormt barnvänligt. 3 veckor i Thailand! DESSUTOM har vi nu turen att få med oss resesällskap som kan agera barnvakt då och då, vilket kommer vara mycket värt!

Och det blir faktiskt charter. Först åker vi till Bangtao beach i norra Phuket 2 veckor. Vi är ju ganska anti-Phuket men detta ställe ligger ju långt ifrån smeten och är ett ganska avskilt ställe. Där är vi inbokade med min bror och hans familj plus Ivars mormor på Sunwing, dvs riktigt familjehotell som har allt man kan tänkas behöva när man reser med barn, har all inclusive och ligger direkt på stranden..
Vi kan tycka att såna hotell är lite opersonliga, MEN otroligt bekvämt. För vad vill vi ha ut av den här resan? Jo vi vill koppla av, sola, bada och bygga sandslott... Inte flänga runt hit och dit och kolla på sevärdheter.. Därför blev det också Phuket för att det går direktflyg dit, första långresan med Ivar känns det ganska skönt. Nästa gång vi åker är vi kanske lite modigare, vi får se ;) Blir roligt att se en helt annan sida av Phuket, för det har ju jag och A förkastat ganska stort innan.. Får helt enkelt återkomma om utvärdering, men vi vet flera som varit på just Bangtao beach och det verkar ju vara riktigt fint faktiskt!

Sen efter 2 veckor åker de andra hem, och då åker vi vidare till Khao Lak i en vecka till. Så får vi även vara lite för oss själva ;) (Ja Ivar följer med oss såklart)
Khao Lak har vi inte varit till så blir kul med något nytt, ska vara ett väldigt lugnt och familjevänligt ställe det med. Dessutom ca 1 timmes resa dit från Phuket så blir skönt att skippa långa resor denna gång med bil, båt, buss, flyg och taxi innan man är framme ;) 

12 november åker vi! Så nu är det bara att börja längta till november :D
Dock blir det dyrt, tur vi inte behöver betala förrens i oktober! Men man åker ju bara på bröllopsresa en gång, så är det någon gång man ska kosta på sig lite mera bekvämlighet så är det väl då!? :)


Bangtao beach, Thailand

Visa fler inlägg