Dag på vift

Idag har vi flängt omkring hela dagen! Både varit i Valbo för inhandling av diverse prylar och sen i stan i Gävle. Även haft möte med banken. Skönt att checka av lite grejer..

Anders har fått en för tidig julklapp eftersom dom hade kampanj på XXL... Nöjd Anders som kom hem idag sen ;) Vi har ju tänkt att ha ett hemmagym i källaren.. Kommer ju dröja innan vi har råd och tid att göra i ordning den som vi vill, men vi kom fram till att lite gymprylar funkar att ha där ändå trots att det bara är betonggolv. (Eller är bara det i gillestugan men också där det finns bäst plats) Så får det bli, är ju grymt lyxigt att bara ha utrymmet till det och bra att källaren kan användas trots att den inte är i toppskick! Och som småbarnsföräldrar är det grymt praktiskt att kunna träna hemma.. Det krävs mycket mera tid och pusslande för att komma iväg, än att typ gå ner i källaren och träna när dom somnat! Min önskan är att ha ett riktigt löpband där sen också, men dom är dyra... Så det får bli sen. Gymmet får väl växa med tiden ;) Men bara med en bänk och skivstång kommer man långt :) (Och vilja hehe)

Lite färg kan lyfta även den tröttaste morsan :)

Julklappen! Ivar var lite skeptisk till det hela, men farsan var nöjd ;)

På tal om jul så har vi inhandlat lite inför den också.. Men snacka om skillnad att gå från lägenhet på 88 kvadrat till hus på över 300 kvadrat ;) Mycket att pynta, hehe. Många fönster dessutom.. Julen behöver kanske inte hitta till alla rum i år xD

Jag och Ivar har haft popcornmys bara han och jag nu på kvällen.. Han somnade i bilen hem idag så han blev uppe sent. Men idag var det bara mysigt att kunna lägga Ebbe och sen bara vara Ivar och jag <3 Blir inte så ofta. (Anders jobbar natt) Min stora fina pojke som snart fyller 3 år! Förresten blev han skitskrämd idag på stan av en utklädd halloween-gubbe.. Lilla hjärtat! Blev jätteledsen! Förstår att han blev rädd, hur förklarar man anledningen att klä ut sig och skrämmas "för skojs skull" till en 3-åring? Han var inte direkt road ;) Men tur nog var halloweengubben snäll och tog av sig masken och bjöd på godis, slutet gott allting gott ;)

 
Visa fler inlägg