Trebarnsmamman

Lite svårt att förstå själv än att det är en trebarnsmamma jag är nu! Tycker jag nyss fick Ivar och hade svårt att ta in att man var mamma överhuvudtaget!! Hur sjutton är det möjligt att jag är mamma till tre grabbar nu?! Så stolt så jag spricker över dom alltså! Helt klart det bästa jag gjort :)

Är rätt coolt hur man kan gå och vara gravid i 9 månader och tycka det är ganska eländigt osv.. Och sen är ungen ute och man går hem från förlossningen några timmar senare och känner sig typ som vanligt igen?! Tycker allt gick så smidigt denna gång.. Efteråt alltså ;)

Fast jag var mer svälld (vätska) när jag åkte hem från förlossningen än innan.. Haha. Mina fötter såg ut som två bollar. Men det gav ju med sig på några dagar. Tyvärr har jag hemsk foglossning fortfarande, nästan ännu värre nu. Så det är ju inte så roligt- framförallt är det svårt när man ska amma/sitta mycket. Min svanskota värker något enormt! Det räcker med en kort promenad så får jag jätteont. Men var precis såhär efter Ebbe också så det är bara att ge det tid...

Alla andra symptom är ju borta: andnöden, halsbrännan from hell, ryggont from hell osv osv.. Det är sååå jäkla skönt att inte vara gravid längre haha.. Kan knappt beskriva lättnaden! Graviditet är inte min grej men ändå har jag gjort det tre gånger nu ;) Som jag njuter av att ha min bebis utanför magen ❤️

Nu ska man påbörja resan tillbaka till sig själv igen, efter att dom senaste åren känt sig mest som en bebismaskin. Typ, vem är jag nu igen? Haha..

Gick ju upp så mycket i vikt (23 kg) denna gång (fast lika mycket med Ebbe också) så det känns så himla LÄTT nu när den tunga magen är borta! Efter en vecka var hälften av kilona borta dessutom, ganska häftigt hur kroppen fungerar. Resten av kilona får ta den tid det tar, inget jag tänker (orkar) lägga fokus på nu. Man blir ju hungrig som en varg av att amma dessutom! Men längtar förstås tillbaka till träningen och kunna använda kroppen igen! Gud vad skönt att kunna springa tex!! Men en sak i sänder :)

Vilket gäng ❤️

Visa fler inlägg