SPA i Högbo

Har haft det helt underbart! Har aldrig varit på Högbos spa, men ska definitivt åka tillbaka. Så himla fin miljö där och det ligger ju så nära! Varför åka längre?! (Ligger ett par mil från Gävle) Är ju precis allt man vill ha där! Riktigt härligt att få bli ompysslad och prata tjejsnack sent in på natten :) Tack tjejer för att jag fick följa med!! Drog med mig syrran också så nu är även hon introducerad i mammagänget ;)

Vi bodde i små smedstugor, skitmysigt :)


Baloo magen i vecka 33


Alltså maten... 10 poäng!! 

Så gott så vi höll på att äta ihjäl oss allihopa.. Mmmmm.. Farligt med dessertbuffe ;)

Dessa brudar! 👌🏻

Frukostbuffé.. Älskar frukostbuffé.. Hehe.. 
När jag sen kom hem idag igen så spenderades dagen med att göra om våran friggebod till lekstuga! Vi har ju massor med plats till förvaring så denna har nästintill stått tom.. Vi har inte bestämt oss för vad vi ska ha den till.. Kanske gäststuga i framtiden? Fast vi har ju rätt bra med plats för gäster även inne.. Men tills vidare får det bli barnens ställe :) Grabbarna var eld och lågor över vårt lilla projekt i alla fall och mysigt blev det :) Nu blir det nog endel middagsbjudningar där ute! :D
Minns själv min egna lekstuga när jag var liten som min morfar byggt.. Som jag älskade den! Lekte där jämt. Jag och Cilla brukade även sova där ibland- självklart i kombination med spökhistorier så vi inte var så kaxiga sen när det väl blev mörkt ;)

Denna mamman hittade jag i tidningen när jag kom hem idag! Mina killar alltså, dom bästa som finns❤️
Visa fler inlägg