Lanzarote

Vi är hemma på svensk mark igen och jag har knåpat ihop ett låångt inlägg med alla bilder- har ju lagt upp mycket på instagram men endel släkt och vänner propsar ju på att inte ha det så då lägger jag upp här med då ;) 


Att resa med barn är kaos, härligt, skitjobbigt, galet och alldeles underbart! Känslan att se allt genom deras ögon och se hur dom tycker allt är ett spännande äventyr- det är oslagbart! Dom har verkligen varit så duktiga denna vecka, flygningen gick galant både dit och hem. 3 barn ska nog inte hindra oss alltför mycket från att se världen 😅 Men det kommer dröja innan vi beger oss iväg utan medpackade barnvakter 😉 

Vädret har varit växlande men det har varit sol varje dag någon stund. En dag hade vi sol hela dagen och en dag var det mulet hela dagen, med regnskurar och typ storm 🙈 Resten av veckan var det sol på fm och mera mulet på em eller tvärtom. När solen var framme var det helt underbart och varmt- men när det blev mulet blev det lite kyligt och morgon/kväll var det kallt så man fick ha tröja på sig men annars var det shorts och t-shirt väder. Men det var inte så varmt att man kan ligga i poolen/havet och plaska från morgon till kväll.. det var snabba dopp som gällde ;) Barnen älskade verkligen stranden så man fick knappt med sig dom därifrån ;) Där var det också lättare att hänga med dom än vid poolen för de kunde kuta omkring i vattenbrynet utan att man behövde vara efter varenda steg de tog- det var ganska långgrunt. Poolen fanns det barnsektion men den var ändå för djup för Ebbe så var man där fick man passa heeeeela tiden så att han inte dök i där det var djupt eller även halkade för det blir så himla halt ju! Så mer avslappnat häng vid stranden helt klart! Men hade vi åkt senare så hade det inte gått att vara där för då hade det blivit för hett och fanns ingen skugga. Så på det viset var vädret perfekt med småbarn även om jag själv föredragit lite varmare ;) Skönt att värma sig hos faster även fast det är motvilligt man kliver upp ur plurret ;)

Farfarn och BM, bra bärhjälp och Henry sitter i tryggt förvar i "bebisväskan" ;)

Älskade våran balkong med fantastisk utsikt!

Spelade padel en dag with a view :)

Sån här cykel hyrde vi två gånger- riktigt roligt!! 

Det blev endel poolhäng- den skulle vara uppvärmd men det tror jag vad jag vill om för den var INTE varm ;) 

Verkligen superhärliga breda stränder på Lanzarote, perfekt med barn som har mycket spring i benen! Inte alls mycket folk som var på stranden heller så det var lätt att hålla reda på vilka busar som var ens egna ;)

Vi hade all-inklusive och det är nog ett måste så länge barnen är såhär små.. Dom tröttnar ju efter 3 sekunder så sitta på restaurang och vänta på mat skulle inte gå. Dock är varken jag eller Anders något fan av all-inklusive annars. Det blir väldigt mycket spring också för att hämta mat och dricka åt alla! Innan man hunnit hämta allt och slagit sig ner för att äta själv hade ju barnen redan tröttnat typ 🙈 Dom åt helt uselt hela veckan kan tilläggas, även fast det fanns skapligt bra mat för dom.. Dom hade helt enkelt inte tid att äta... Det är en kamp hemma men åker man bort blir det ännu värre. Liksom tråkigare då när energin tar slut (som den gör utan mat) och barnen ligger som ett streck på golvet och grinar.. Gröt, välling och smoothisar (såna färdiga att ta med av olika slag) blev räddningen på resan för våra små! Den stora levde typ på pommes och någon fruktbit här och där.. Och glass😝 
När vädret var för mulet till och från för att hänga på stranden och bada -så strosade vi omkring istället! Så otroligt härlig strandpromenad! Fanns en jättefin lekpark där också, shopping och spana på flygplan då flygplatsen ligger jättenära! Jag och Anders fick egentid tillsammans och kunde träna ihop flera gånger så vi körde lite jogg längs stranden och lite styrketräning. Verkligen saknat att kunna träna ihop :) Så det gick ingen större nöd på oss när vädret var växlande, även om man kanske hade önskat liiiite mer sol!
Älskar dom här bilderna på grabbarna❤

När man blir trött är det alltid skönt att ta lite ryggkill av mommo på balkongen❤

Vi var ut på date PÅ TU MAN HAND! Kändes så busigt och konstigt att vara utan barn några timmar att vi fnittrade som två fjortisar Hahaha. Eventuellt kan det haft något att göra med dom där rosa (väldigt manliga hehe) drinkarna vi drack också 😂 När vi kom hem sov barnen som små grisar och även barnvakterna 😂

Våran grymma balkong!! 

Vi hyrde cykel en gång till för det var så roligt :) Dom andra var iväg på utflykt så då hyrde vi en mindre cykel, även Henry fick åka med och tyckte det var helspännande ;) Vi åkte till flygplatsen och kollade när flygplanen landade, urhäftigt!!

Det märktes vilka som tyckte maten var mest god 😝 

Sista dagen fyllde världens bästa faster Helena år så då ordnade vi lite kalas för henne och firade med skumpa! 


Tack alla inblandade för en fantastiskt härlig resa- tack för att ni tar så bra hand om oss och våra barn!❤