Inhandlat.

Denna "bomullsjacka" hittade jag i förbifarten på H&M ;) Gotta have it. Funkar som tröja nu och sen som tunnare jacka till våren. (som vi hoppas ska komma förbaskat snart..) Dessutom tokskön!
299:- spänn och fanns även i fler färger, tex grått eller blått.


Bara ett par sneakers som fattas ;)

Plikten kallar!

Känner mig seeeeg idag.. Hur kunde den efterlängtade helgen ta slut så fort då???

Är underbart väder ute idag, hade vart härligt med några timmar i Hemlingby eller i skidbacken. Men jag är alldeles för slö för att ta mig ut innan jobbet såhär när man jobbar kväll.. Går ju hemifrån 12.30 då så det är tidigt nog för min del ;) haha. Men jag går ju alltid till och från jobbet så man får ju lite luft då åtminstone :)

Gud vad jag längtar efter att få vila upp mig.. Men nu är det inte så långt kvar tills ParisIngen som har vart där som har lite tips på måsten att göra eller bra hotell??? Vi har inte bokat hotell än men ska göra det i veckan. 19 mars åker vi.


Eiffeltornet ska vi ju såklart inte missa även om jag redan vet att jag kommer DÖ av skräck där uppe, hehe....Annars så ska A iväg till Mora och köra halv Vasan imorgon. Så då får ni hålla tummarna!! Är ju "bara" 4,5 mil ;) Önskar jag var ledig och kunde följa med och vara hans personliga kranskulla, men det är jag såklart inte..
Lyckatill även till Linda som också ska åka, girlpower säger jag bara!!


Fokus ;)


Ha det bra så länge hörrni, måste ta på mig ett par brallor och dra till jobbet nu...........

Festen hos Jonna

Ja, det är inte varje dag man är på husfest och röjer till klockan 03 ;)
Gud vilken lyckad kväll det blev igår! Vi drack vin, pratade strunt, dansade som galningar, skrattade, tjyvrökte och skvallrade.. What else do you need? ;) Många blev vi också, riktigt roligt att så många kom! En riktig tjejkväll ;)


Bästaste underbaraste kollegorna!♥ 


Tusen tack för igår och allra mest till Jonna som ställde upp med sitt tokfina hus. Dit kommer jag gärna tillbaka, där kände man sig hemma direkt :D hihi.Lovan lockad och klar!Carolina & Jonna, kvällens värdinna :)

Lina, jag och Camilla


Camilla & MalinMingel


Jag & CamillaPuss :)Snyggingar! Jonna & Carolina


Damputbrott :)Hot mamas :) Malin & Annelie
Kicki & LinaSofia & MarieHardcore ;) Erika & SofiaKickan & jagMalin, Jonna och KattaMona & Erika minglar i köket :)Busgrogg på G? ;)Lovan & Linolajnen hjälps åt att bära varandra ;)
(bjuder på att jag visar bh:n...)


Actionbild från dansgolvet ;)Ryk/skvaller paus ;)Vilka bra förebilder ;) hoho...


Sen körde vi hårt på dansgolvet x)Gillar stilen ;)Dockan :)Jag kan flyga! Jag är inte rädd!! ;)Jag & AnnelieStrike a pose ;)Puss!Gillar sängkammarblicken ;) heheHotta brudar! Jonna, Malin, AnnelieUrkul kväll!! :D


Visa fler inlägg