Nycklar!

Japp- nu är lägenheten vår! Fick nycklarna idag! Är ledig imorgon och helgen så nu blir det flyttstök i dagarna tre... Nu är det bye bye Urbergsterrassen. Från och med lördag är vi Brynäsbor :) Södra skeppsbron. Såg båtarna åka runt där ute idag med när jag var dit, kommer bli en lovely view att ha från vardagsrumsfönstret :D
Tar väl knappt 5 min att gå till stationen därifrån och kanke 10 min till stan. Blir prima det!


Ve och fasa!

Fick just veta att vi inte kommer få vårt nya bredband i lägenheten förrens 11 oktober!!!! Dra ballen i gruset, hur ska Lovan överleva?? Hehe. Blir nog nyttigt förstås. Och ni får vila er lite ett tag utan mina dampinlägg ;) Men vi har ju comhem nu och tyvärr har inte nya lyan det utan bara telia.. Så därför blir vi helt nya kunder och måste få hem router osv....  Så ni vet att snart blir jag borta härifrån ett tag!

Till min glädje blev hyllan ÄNTLIGEN såld idag! Fick 300 spänn för den, haha.. Var ju inte så bra men blev ju av med den i alla fall ;) Nu är det bara soffan kvar...


Avslutar kvällen med två sköna bilder på mig och syrran från i lördags, snodde dom från hennes blogg förstås!


Vi hade kul i alla fall ;)

GODNATT!

Blä

Skitdag. Är jättekul när man slitit röven av sig hela dagen för att det ska bli så bra som möjligt för patienterna och alla hemgångar. Sen får man en utskällning efter noter för att man gjort läkarens jobb- som DOM missat. Jo jag VET att jag inte ska göra det- men vi gör det ändå, om och om igen, för vi är så jävla TRÖTTA på att tjata som morsor att dom ska göra det.
Sen får man ta skiten när det blir fel. Och om det nu är så jävla allvarligt så kan dom väl tala om det! För jag är ingen tankeläsare, än om jag tydligen ser ut som en! Och jag gör så gott jag kan, inte för att jävlas!

Om vi aldrig gjorde läkarnas jobb skulle hela avdelningen bli ståendes (ja, hela sjukhuset troligtvis..) för att dom inte fattar att det var DOM som skulle göra det... ("Vadå, ska jaaag? Pengarna rullar in, det går braaa nu...")

Man får skit när man gör det och man får skit när man inte gör det. Hur man än vänder och vrider sig så har man ARSELET BAK!!

Ja det är verkligen jättekul att avsluta en slitig dag med att bli utskälld. Som pricken över i:et. Man ska slita arselet av sig tills knogarna blöder och sen ska man ta sju skopor skit för det. Och för besväret får man 2 kronor!!


TACK!


Visa fler inlägg