Längtar efter vår..

Dagens promenad avklarad, det känns verkligen som vår i luften! Hörde massa fågelkvitter och bara det gör att det värmer i själen. Är bara så otroligt trött hela tiden, Ivar sover ju oförskämt bra på nätterna just nu så är inte det heller. (Han sover mellan 00-07 varje natt nu men det kan ju ändras än. Är väldigt tacksam så länge han är en sömntuta på nätterna) Vi hoppas dock på att kunna lägga honom tidigare än midnatt snart, men än går det inte. Han vaknar direkt och tar vi inte upp honom så blir det panikskrik. Jag är heller inte en förespråkare för att barn ska skrika sig till sömns.. Han vill tydligt ofta ha trygghet eftersom han kan ligga och slumra i min eller Anders famn. Det är ju så mysigt också, samtidigt som man förstås saknar den där egentiden på kvällen och kunna se en hel film tillsammans tex.. Men det kommer nog det med!

Har iaf börjat käka D-vitamin i hopp om att bli piggare..

Magen tror och hoppas vi håller på att bli lite bättre. Han har träffat läkare och hon tyckte vi skulle köra på med laktulos, vilket vi gjort en vecka nu. (Tillsammans med massor av magjympa och magmassage flera gånger om dagen) Igår skötte han ÄNTLIGEN magen själv, första gången sen i julas utan att vi måste hjälpa honom! Man har lite andra glädjeämnen nuförtiden ;) Blev faktiskt helt sjukt glad haha! Besvärliga magar är inte roligt.

Han verkar inte fullt lika besvärad över magen på kvällarna längre heller så vi hoppas verkligen att det vänt nu.

Gos...

Idag gosar jag mest med min lillgubbe, och är tacksam över att han är frisk och mår bra! Våran fina pojke som blivit så stor redan!!

Återkommer kanske här på bloggen imorgon! Tack för att ni alltid peppar <3

Visa fler inlägg