Bästa besöket!!

Har min fina fina kusin Astrid här på besök från Sthlm. Vi har inte setts på alldeles för länge.. Har nyss ätit tacos och nu ska vi bara prata skit resten av kvällen ;)

Mysigt att ha henne här och rå om henne lite :) Lilla skruttan som blir 18 år i år.. Herregud, nyss härjade hon runt i blöja och var allmänt söt och jobbig ;)
En gnutta mindre jobbig nu iaf, hoho ;)

Inspiration: bröllop!

Min nya hobby har blivit att surfa runt på diverse bröllopsidor och Instagram.. Ingen brist på inspiration inte! :D

Vigselringen nedan är ju en Lovan-ring ;) Synd bara att den kostar typ 30 000:- hehe, liiiite över budgeten kanske ;D

Klänningar finns det ju en miljon fina, men jag har ändå en bild i huvudet hur jag vill ha min klänning och hittar faktiskt inte så många som just jag skulle vilja ha. Men lite som de nedan, enkla med fint fall på och ganska tunt tyg, gärna snygg ringning i ryggen..

En pluffsig småbarnsmorsa kan väl alltid få drömma lite ;)

Fullt upp!

Ännu en dag har passerat och fort gick det! Idag har vi hunnit med promenad, pyssel i hemmet, storhandling, och ett pass skivstång på Friskis nu på kvällen.. Och underhålla/ta hand om bebbe förstås! Dagen har gått i ett, men underbart med sol alltså.. Man blir helt lycklig i själen!

Sitter här med darriga armar efter skivstången och väntar på att maten ska bli klar.. Sen ska jag bänka mig i soffan för idag är det ju både Mästerkocken och Greys :D Får se hur lillskrot sköter sig men de senaste kvällarna har då varit exemplariska! Så skönt!! I morse fick jag till och med väcka den lilla sömntutan för tuttarna höll på att explodera ;P Är det inte det ena så är det de andra, tänk att man aldrig ska få sova ifred ;)

Hej så länge!

Visa fler inlägg